teşekkürler.3080 al en güçlü versiyonunu al ikinci elde güzel bi fiyata veren vardır
amd istemiyorum teşekkürler.Üzerine 1k daha koyabilirsen 3 aylık 6750 xt verebilirim hocam. Testlerini falan izle 4060'ı hoplatır.
Hocam o zaman dikkat et o 3080'leri falan alma sakın. Bu fiyata 3080 olmaz hayır gelmez. Güzel pazarlıkla 3070 bulabilirsin ya da 9 10k arasına 4060 zaten her yerden bulursun.teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
amd istemiyorum teşekkürler.
İkinci el çok ürün aldım nelere dikkat etmem gerektiğini biliyorum dostum teşekkürler.Hocam o zaman dikkat et o 3080'leri falan alma sakın. Bu fiyata 3080 olmaz hayır gelmez. Güzel pazarlıkla 3070 bulabilirsin ya da 9 10k arasına 4060 zaten her yerden bulursun.
Knk bence paranı harcama yatırım yap çünkü sene sonu yeni seri ekran kartlar çıkacak bu sebeple yeni kartlardan yararlana bilirsin yada bir önceki seriden olan kartlarını al çok daha özellik açısından kapsamlı bir kart almış olursun rtx 4060 rx 7600 vb. almalısın bence en az. Çünkü nvidiave amd nin bir çok özelliklerinden yararlana bilirsin yada yatırım yapıp sene sonunu bekleyebilirsinMerhaba Bütçem 10 Bin Lira civarında ikinci el bir kart alacağım tabii ki kutulu faturalı elden almayı düşünüyorum.
Kafama takılan bir kaç durum var 3070 Bakıyorum 8 GB Sorun olurmu? 8 GB Vram az değilmi Takip etmiyorum uzun zamandır.
4060Ti Bütçemi aşıyor ve gene 8GB. 16 GB Olanları uçuk rakamlarda.
4060 Baktım 8 GB Buda.
3080 Baktım 10 gb olanlarından alabilirim ama işlemcim ryzen 5 5600 1080P De besleyebilecekmi?
Nvidia neden bu vram konusunu kısıyor?
Bazı oyunlarda kullanımı aştığını biliyorum. ne yapmalıyım güncel kartlarda bile az vram sunmuş.
kararsız kaldık ya3060 Ti çok az daha fazla FPS verse de 4060 daha iyidir. DLSS 3 var, yeni nesil yeni teknoloji, watt tüketimi çok daha az.