Neler Yeni

Hangi kasa daha iyi olur? (Phanteks, Rampage)

mr__white

80+
Reaksiyon skoru
44
İkisi de görüntü olarak hoşuma gitti sizce hangisi daha güzel ve daha iyi olur?

hocam kasa da aradığınız kriterler nedir çünkü fp bir sistem toplayacaksanız kasaya bu kadar bütçe ayrılması gerektiğini düşünmüyorum

Direkt Phanteks hocam hiç şüphesiz

hocam kasa da aradığınız kriterler nedir çünkü fp bir sistem toplayacaksanız kasaya bu kadar bütçe ayrılması gerektiğini düşünmüyorum
hocam şöyle, işlemci ana kart kasa ve güç kaynağının aynı siteden montajlı bir şekilde aldığım için bu kasayı seçtim. Takması çok uğraştırmayacak diğer parçaları ayrı ayrı alacağım
Post automatically merged:

Direkt Phanteks hocam hiç şüphesiz
ben de ona daha yakınım tercihim phanteks olacak sanırım

malzeme kalitesi istiyorsanız kesinlikle phanteks ama tasarıma bakarsanız benim akvaryum kasalar daha çok hoşuma gidiyor hangisini alırsın dersende kaliteden ödün vermem phanteks alırım ki kendi kasamda phanteks :kizginpeepo:

Phanteks

Phanteks iyidir

malzeme kalitesi istiyorsanız kesinlikle phanteks ama tasarıma bakarsanız benim akvaryum kasalar daha çok hoşuma gidiyor hangisini alırsın dersende kaliteden ödün vermem phanteks alırım ki kendi kasamda phanteks :kizginpeepo:
hocam sistem masanın altında olacağı için çokta göz önünde olmayacak, masanın üstüne koysaydım akvaryum benim de tercihim olurdu ama çok gerekli değil gibi. tercihimi phanteks ten yana kullanacağım

bu arada hangi modeli var sizde memnun musunuz

rampage phanteks evet iyi marka ama rampage kasanın yanında tam 7 adet 120 lik fan ile geliyor fan başı 250 tl den hesap yapın

hocam sistem masanın altında olacağı için çokta göz önünde olmayacak, masanın üstüne koysaydım akvaryum benim de tercihim olurdu ama çok gerekli değil gibi. tercihimi phanteks ten yana kullanacağım

bu arada hangi modeli var sizde memnun musunuz
hocam imzamda yazıyor modeli ama eski bir model bir de ben temperli cam kırılır diye akrilik cam almıştım plasik yani o da çok çizildi açıkcası çok önermem akrilik cam kasa değişme planım var zaten para buldurursam bir ara kasa arayışına giricem

yaklaşık 8 senedir aynı kasayı kullanıyorum bu arada

Phanteks.

rampage phanteks evet iyi marka ama rampage kasanın yanında tam 7 adet 120 lik fan ile geliyor fan başı 250 tl den hesap yapın
7 tane kalitesi leş sleve bearing fandir o. 250tl den daha aşağıya maal ediliyor o .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,458
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri