Bende çok arada kaldım hocam ya. Morpheus var şuan bende. Lianli geçsemmi diye düşünüyorum. Çok kararsız kaldım bende. Morpheusu sahininden param güvendeyle isteyen var. Ama kargoda sorun olursa kırılırsa v.s ne olacak v.s aklımda şüphelerimde varBirisi akvaryum birisi mesh kasa yani görsel beyaz sistem ve kalite açısından lian li derim Ama performans çoklu kurulum tercihinden ötürü morpheus
Ben şahsen paramgüven de ile ürün satmam. Başıma geldi parça bile alıp geri gönderebiliyorlar yada zarar verip. Alıcı için güvenli satıcı için şans işi tamamen.Bende çok arada kaldım hocam ya. Morpheus var şuan bende. Lianli geçsemmi diye düşünüyorum. Çok kararsız kaldım bende. Morpheusu sahininden param güvendeyle isteyen var. Ama kargoda sorun olursa kırılırsa v.s ne olacak v.s aklımda şüphelerimde var
Anladım hocam. Birisi aşırı derecede istiyor. Sahininden de lütfen yolla v.s diye de işte dediğin gibi güvenemiyom bende. Kendi şehrimden alıcı çıkarsa satarım heraldeBen şahsen paramgüven de ile ürün satmam. Başıma geldi parça bile alıp geri gönderebiliyorlar yada zarar verip. Alıcı için güvenli satıcı için şans işi tamamen.