Neler Yeni

Yardım Deepcool Morpheus vs Lianli dynamic evo RGB HANGİSİ?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Beyaz sistem diziyorum. Elimde DEEPCOOL MORPHEUS WHİTE VAR. Satıp LİANLİ O11 dynamic evo RGB geçmeye değer mi sizce? Hemen hemen aynı paraya satıp alacağım. Yapmalı mıyım?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,083
İsim
mehmet ali oğuz
Birisi akvaryum birisi mesh kasa yani görsel beyaz sistem ve kalite açısından lian li derim :) Ama performans çoklu kurulum tercihinden ötürü morpheus

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birisi akvaryum birisi mesh kasa yani görsel beyaz sistem ve kalite açısından lian li derim :) Ama performans çoklu kurulum tercihinden ötürü morpheus
Bende çok arada kaldım hocam ya. Morpheus var şuan bende. Lianli geçsemmi diye düşünüyorum. Çok kararsız kaldım bende. Morpheusu sahininden param güvendeyle isteyen var. Ama kargoda sorun olursa kırılırsa v.s ne olacak v.s aklımda şüphelerimde var

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,083
İsim
mehmet ali oğuz
Bende çok arada kaldım hocam ya. Morpheus var şuan bende. Lianli geçsemmi diye düşünüyorum. Çok kararsız kaldım bende. Morpheusu sahininden param güvendeyle isteyen var. Ama kargoda sorun olursa kırılırsa v.s ne olacak v.s aklımda şüphelerimde var
Ben şahsen paramgüven de ile ürün satmam. Başıma geldi parça bile alıp geri gönderebiliyorlar yada zarar verip. Alıcı için güvenli satıcı için şans işi tamamen.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şahsen paramgüven de ile ürün satmam. Başıma geldi parça bile alıp geri gönderebiliyorlar yada zarar verip. Alıcı için güvenli satıcı için şans işi tamamen.
Anladım hocam. Birisi aşırı derecede istiyor. Sahininden de lütfen yolla v.s diye de işte dediğin gibi güvenemiyom bende. Kendi şehrimden alıcı çıkarsa satarım heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama lianliye geçmeyide istiyorum. Lianli ve morpheus arasında sıcaklık olarak ne kadar fark eder?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,529
İsim
Yunus Şahin
Lian Li fan döşeyeceksen her yere Lian Li Evo al. Yoksa Morpheus'da kalabilir. Fena bir kasadır o da.

Top Bottom