Neler Yeni

Yardım Lian-li o11 dynamic evo rgb vs deepcool morpheus hangisi?

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
lianli öyle denemedim ama morpheus serinlik açısından dağa iyi olduğuna kefilim :)
3 mod olması çok iyi.
boyası biraz hassas ama malzeme kalitesi dağa iyi bunu söylebilirim tek.
Alıntıyı görüntüle
bunu biliyorum hocam. eğer soğutma sorun olmuyorsa yinede akvaryum daha iyi gibi en azından beyaz gibi kablolarıda rgb yapınca v.s baya güzel duruyor ondan geçmek istiyorum. bu modları biliyorum. 3 mod olmasada sanırım 2 modu vardı hatta bi aparatla 3 mod bile yapılıyor diye biliyorum lian li olan. dikey ekran kartını takılabiliyor 3 fan takılan yere karşıya yani

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
eyyüb
bunu biliyorum hocam. eğer soğutma sorun olmuyorsa yinede akvaryum daha iyi gibi en azından beyaz gibi kablolarıda rgb yapınca v.s baya güzel duruyor ondan geçmek istiyorum. bu modları biliyorum. 3 mod olmasada sanırım 2 modu vardı hatta bi aparatla 3 mod bile yapılıyor diye biliyorum lian li olan. dikey ekran kartını takılabiliyor 3 fan takılan yere karşıya yani
öyle niyetin varsa anakart almadınsa kablo gözükmeyen akvaryum düz bari değiştiğine deysin yeni nesilerde felan.
lianlilerde güzel kasa tercih meselesi içinde kalıcağına lianli düz :)
B650M PROJECT ZERO uyumlu felan.

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Osman Mert
Evet karşıya takılıyor ama sıcaklık olarak verimsizmiş diye biliyorum bir de dik olarak alt fanların üstüne takılıyor. Ben çok memnunum Lian Li kasadan diğer kasa hakkında fikrim yok sıcaklık olarak hiç dert etme benim kasada egzoz fan olmadığı halde ekran kartı 65i geçmiyor şöyle de fotoğraf bırakayım alta

WhatsApp Image 2025-01-04 at 16.26.32.jpeg

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
Evet karşıya takılıyor ama sıcaklık olarak verimsizmiş diye biliyorum bir de dik olarak alt fanların üstüne takılıyor. Ben çok memnunum Lian Li kasadan diğer kasa hakkında fikrim yok sıcaklık olarak hiç dert etme benim kasada egzoz fan olmadığı halde ekran kartı 65i geçmiyor şöyle de fotoğraf bırakayım alta

Alıntıyı görüntüle
aa senin bu kasada üstte de yok sanırım fan demi? ekzosda yok yani her ikiside yok. sıvı yerine normal hava soğutma kullandığından dolayı. birde bu kasanın modeli nedir?

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Osman Mert
aa senin bu kasada üstte de yok sanırım fan demi? ekzosda yok yani her ikiside yok. sıvı yerine normal hava soğutma kullandığından dolayı. birde bu kasanın modeli nedir?
Evet alttaki ve yandaki fanlar Reverse Blade olduğu için içeri hava çekiyor onun dışında egzoz görevi gören bir fan şu anlık yok o da bütçem yetmediği için yoksa sıvı soğutma alıp onu egzoz olarak kullanacağım yukarıda. Kasanın modeli "Lian Li O11 Dynamic Evo" bu modelde RGB şerit sadece önde var ama bu modelin rgb isimlisi yani senin konu başlığında sorduğun kasada ise alt ve üst kısımda kenar boyunca rgb şerit var. onun dışında başka farkı var mı bilmiyorum.

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Meto155

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam yeni galiba sisteminiz.Baya güzel duruyor görüntü olarak ama bence de güzel bir 3 fanlı sıvı soğutucu yakışır

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
Hayırlı olsun hocam yeni galiba sisteminiz.Baya güzel duruyor görüntü olarak ama bence de güzel bir 3 fanlı sıvı soğutucu yakışır
aynen bencede bende 420 var mesela ama sığar mı radyatörü bilmiyom

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
420 sığmaz hocam radyatöre maksimum 360 mm radyatör desteği varmış
kendi sitesinde desteği var yazıyor atıyorum linki

üstte 420 var diyor ama bendeki sığar mı ? bilmiyorum radyatör kalın ya ondan

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Osman Mert
Aslında hazır sistem aldım 6 ay önce ama hata yapmışım şimdi kasadan başlayarak parça parça değiştirdim. Teşekkür ediyorum. En son ekran kartını aldım ve şimdi ATX bir anakart da alacağım onunla da para suyunu çekecek :D. Nasip bi 3-4 aya 3 fanlı tercihen yine Lian Li sıvı soğutma alıp tamamlayacağım kasayı

aynen bencede bende 420 var mesela ama sığar mı radyatörü bilmiyom
Düzenleyeyim cevabımı evet sizin modelde 420 desteği varmış ama radyatör kalınlığına da bakmak gerek ya da youtubedan bir aratın derim kasa ve sıvı soğutma ismi ile var mı montaj yapan diye

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan
Aslında hazır sistem aldım 6 ay önce ama hata yapmışım şimdi kasadan başlayarak parça parça değiştirdim. Teşekkür ediyorum. En son ekran kartını aldım ve şimdi ATX bir anakart da alacağım onunla da para suyunu çekecek :D. Nasip bi 3-4 aya 3 fanlı tercihen yine Lian Li sıvı soğutma alıp tamamlayacağım kasayı

Sığmaz hocam kendi sitesinden bak kasanın en fazla 360mm

+
burda yazıyor hocam ben mi körüm 420 mm radyatör üst taraf destekler diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Meto155

Sığmaz hocam kendi sitesinden bak kasanın en fazla 360mm

+
Benim gt301 kasanın Lian Li'ye attığı bakış 😏

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
furkan

Düzenleyeyim cevabımı evet sizin modelde 420 desteği varmış ama radyatör kalınlığına da bakmak gerek ya da youtubedan bir aratın derim kasa ve sıvı soğutma ismi ile var mı montaj yapan diye
sendeki max 360 diyor RGB olan versiyonu 420 diyor

Top Bottom