jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,387
en iyi akvaryum kasaları zaten lian li yapiyor diye düşünüyorum o yüzden problem çıkmaz.fanlar lian li olur işte lian li dynamic evo rgb düşünüyorum bende işte
en iyi akvaryum kasaları zaten lian li yapiyor diye düşünüyorum o yüzden problem çıkmaz.fanlar lian li olur işte lian li dynamic evo rgb düşünüyorum bende işte
Boşa Masraf Çıkartırsın Kendine Morpheus Gayet Yeterli Ve Güzel Soğutmaya Sahip Bir Kasa .Şuan ki kasam Deepcool morpheus
Geçmeyi düşündüğüm LİAN Lİ DYNAMİC EVO RGB. Sistemim beyaz sistem fanlarım lian li sl 140mm fanlar. Sizce beyaz sistem için görünüm için geçmeye değer mi? Bütçe sorunum yok
Sırf beyaz sistem dizdim diyeBoşa Masraf Çıkartırsın Kendine Morpheus Gayet Yeterli Ve Güzel Soğutmaya Sahip Bir Kasa .
Şemsiye İle Bol Şans Diyim O Zaman Beyaz Eşya Diz İlerde Lazım OlurSırf beyaz sistem dizdim diyegüzel gözüksün diye aslında
Sistem dizili şuan zaten morpheusa sadece kasa değişecekŞemsiye İle Bol Şans Diyim O Zaman Beyaz Eşya Diz İlerde Lazım Olurasdfsdgfdfg
Hayırlı Olsun O ZamanSistem dizili şuan zaten morpheusa sadece kasa değişecek![]()
Ekranlıyı sevmedim diğeride yaramaz çünkü 420mm sıvı soğutöa varHayırlı Olsun O Zaman
![]()
HYTE Y70 Touch Snow White Temperli Cam USB 3.2 E-ATX Dual Chamber Mid Tower Dokunmatik Ekranlı Gaming Kasa (CS-HYTE-Y70TTI-WW) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Büyük, parlak, sürükleyici bir kullanıcı deneyimi için %43 daha yüksek parlaklığa sahip büyük bir 14,9 inç ekrana sahiptir.www.gaming.gen.tr
![]()
HYTE Y60 Beyaz Temperli Cam USB 3.2 E-ATX Premium Mid Tower Gaming Kasa (CS-HYTE-Y60-WW) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Y60’ın iç alan tasarımı, çekici olmayan kabloları gizleyerek bilgisayarınızın görsel olarak cezbedici ve serin çalışmasını sağlar.www.gaming.gen.tr