Yardım Bu mesh kasadan akvaryum kasaya geçilir mi?

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
859
Şuan ki kasam Deepcool morpheus
Geçmeyi düşündüğüm LİAN Lİ DYNAMİC EVO RGB. Sistemim beyaz sistem fanlarım lian li sl 140mm fanlar. Sizce beyaz sistem için görünüm için geçmeye değer mi? Bütçe sorunum yok

Şuan ki kasam Deepcool morpheus
Geçmeyi düşündüğüm LİAN Lİ DYNAMİC EVO RGB. Sistemim beyaz sistem fanlarım lian li sl 140mm fanlar. Sizce beyaz sistem için görünüm için geçmeye değer mi? Bütçe sorunum yok
sizin kasa müthiş fakat bütçe sorunu yoksa geçilir tabii ki.

sizin kasa müthiş fakat bütçe sorunu yoksa geçilir tabii ki.
Bütçe sorunu yok. Soğutma performansı çok etkiler mi mesh olmaması. Gerçi sonradan akvaryumuda mesh yapılabiliyormuş ön panel satılıyormuş ama yinede sorayım

Bütçe sorunu yok. Soğutma performansı çok etkiler mi mesh olmaması. Gerçi sonradan akvaryumuda mesh yapılabiliyormuş ön panel satılıyormuş ama yinede sorayım
gözle görülür bir fark olacağını düşünüyorum fakat alacağınız kasa kaliteli olduğu için problem çekmezsiniz eğer hava akışı kaliteli bir model arıyorsanız nzxt h6 flow bakabilirsiniz.

gözle görülür bir fark olacağını düşünüyorum fakat alacağınız kasa kaliteli olduğu için problem çekmezsiniz eğer hava akışı kaliteli bir model arıyorsanız nzxt h6 flow bakabilirsiniz.
Lian li görsel olarak daha iyi duruyor. Birde buna 420 mm sığmaz gibi arctic in

Lian li görsel olarak daha iyi duruyor. Birde buna 420 mm sığmaz gibi arctic in
420mm olacaksa lian li çok iyi evet :D elinizdeki kasa çok değerli saklayın edin ilerde değerlendirirsiniz.

Ne gibi değerlendiririm anlamadım. Satmayı düşünüyordum
heh o tarz değerlendirmek işte :D cidden güzel kasa güzel bir fiyata satılır şekli şemali de yakışıklı.

bende düşünüyorum aynı olayı meshten akvaryum arasında ne kadar farkeder acaba

Geri