peki gametec olanda istediğim gibi renk değiştirme şansım varmı ?GAMETEC olanı tercih ederdim ben olsam
500 TL civarında DarkFlash alacağına, aynı fiyata MSI MAG Forge alabiliyorsun.
Bencede500 TL civarında DarkFlash alacağına, aynı fiyata MSI MAG Forge alabiliyorsun.
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.183,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aga bende p7h55 anakart var uyumlu olurmu ikisideDiğer kasayı bilmiyorum ama ben aquarius kasadan -fiyatından bağımsız- memnunum
aga iyi hoşta benim bütçem yok o kadar şuan köşede 170 var ailem felanda 200 250 vericek550 TL'ye de adreslenebilir RGB modeli var.
MSI Mag Forge 100r Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
MSI Mag Forge 100r Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gaming gecesine sık sık 400 liraya da geliyor.500 TL civarında DarkFlash alacağına, aynı fiyata MSI MAG Forge alabiliyorsun.
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.183,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ısı olarak çok etkilermi attığım kasalara kıyslan ?Gaming gecesine sık sık 400 liraya da geliyor.
Dağlar kadar fark olmaz ısılarda. Ama kalitede fark olur.ısı olarak çok etkilermi attığım kasalara kıyslan ?
Bütçen tam olarak ne kadar?ısı olarak çok etkilermi attığım kasalara kıyslan ?