Hangi klavye alınmalı ?

Çok güzel bir klavye bence. 3 hafta önce aldım, hiçbir sorun yaşamadım. Sadece keşke RGB'ler biraz daha parlak olsaymış dedim.
Post automatically merged:

Fanboylukla alakası yok bunun. Herkesin ihtiyacına göre klavye vardır. Ben gece oynadığım için sesli bir klavye istemedim, bilek desteği de olmasını istedim ve bana hitap eden tek klavye Apex 3'tü. "600 TL'ye membran alınmaz" diye bir şey yok, sen mekanik seviyorsan onu alırsın.
Mekanik seviyorum demedim zaten, ama Apex 3 ün sana verdiklerini G213 de verebiliyor.

600tl ve membran* Cidden SS fanboyu musun? Sesi kısık Arctis önermek (Kraken T.E. varken..) 600tl ye membrana güzel demek :(.

İkisinin de arası olan MK110 var, öneririm. Bir arkadaşıma hediye olarak aldım pazartesi ya da salı gelir inceleme yaparım.
Hiç birinin fanboyu değilim hoşuma hangisi giderse onu alırım canım isterse alırım ve 600tl ye membran olmasi umrumda değil o fiyata daha iyi klavyeler olmasida umrumda değil arctis serisini kullandım ve gayet memnundum seside gayet iyiydi

Hiç birinin fanboyu değilim hoşuma hangisi giderse onu alırım canım isterse alırım ve 600tl ye membran olmasi umrumda değil o fiyata daha iyi klavyeler olmasida umrumda değil arctis serisini kullandım ve gayet memnundum seside gayet iyiydi
O dediginiz razer kulaklıkligi da denedim ve cok kaba duran rahatsiz bir kulaklik “bence” arctis 5 de kullandim kafamda hissetmiyordum bile hafif ve hos bir kulaklık burda marka savunmuyorum kendi düşüncelerimi söylüyorum razer blackwidow klavye de kullandim ve apex 5 de kullandim her türlü apex 5 derdim çünkü tuşlar bence daha yumuşaktı özellikle bilek desteği gereksiz pahali bir klavye fakat hoşuma gitti ve alacagim o fiyata hibrit mekanik olmadi umrumda degil hissiyatı ve görünüşü gayet güzel alternatif olarak k68 de var ama tasarımı gram hoşuma gitmiyor kararlariniza ve önerilerinize saygim sonsuz ben denedim ve kullandigim için insanlara oneriyorum

Son düzenleme:

O dediginiz razer kulaklıkligi da denedim ve cok kaba duran rahatsiz bir kulaklik “bence” arctis 5 de kullandim kafamda hissetmiyordum bile hafif ve hos bir kulaklık burda marka savunmuyorum kendi düşüncelerimi söylüyorum razer blackwidow klavye de kullandim ve apex 5 de kullandim her türlü apex 5 derdim çünkü tuşlar bence daha yumuşaktı özellikle bilek desteği gereksiz pahali bir klavye fakat hoşuma gitti ve alacagim o fiyata hibrit mekanik olmadi umrumda degil hissiyatı ve görünüşü gayet güzel alternatif olarak k68 de var ama tasarımı gram hoşuma gitmiyor kararlariniza ve önerilerinize saygim sonsuz ben denedim ve kullandigim için insanlara oneriyorum
Anladığım kadarıyla görünüş sizin için çok önemli :), buna saygı duyarım ama daha iyileri var işte orası biraz insanı dara düşürüyor.

Anladığım kadarıyla görünüş sizin için çok önemli :), buna saygı duyarım ama daha iyileri var işte orası biraz insanı dara düşürüyor.
Aynen aslında biraz öyle çünkü ben ne profesyonel olarak bir oyun oynuyorum ya da profesyonel olarak herhangi bir şey yapmıyorum o yüzden görünüş biraz daha önemli benim için teşekkürler bu arada anlayışınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,327
Üyeler
191,076
Son üye
PomidorYumurta
Geri