Neler Yeni

Hangi klavye daha iyidir?

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Logitech g213(membran)
Hyperx alloy core rgb(membran)
Gamepower ogre (mekanik)
Aralarında tasarm farkı su geçirmezlik ve ses farkı var hangisi daha iyidir ?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Bence g213

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
şahsen ben ogre alırdım hem oyun oynuyosan o kadar para verip mekanık almamak saçma olur ama eğer ki hikayelı oyunlar oynucam film izlicem diyosan g213

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şahsen ben ogre alırdım hem oyun oynuyosan o kadar para verip mekanık almamak saçma olur ama eğer ki hikayelı oyunlar oynucam film izlicem diyosan g213
Fps oyunları genel olarak ama film-dizide baya izlicem benim bildigim g213 yarı mekanik

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Fps oyunları genel olarak ama film-dizide baya izlicem benim bildigim g213 yarı mekanik
genel olarak fps se kesinlikle ogre ve ogre seni üzmez gayet güzel klavye yanı sırf ismi yeni duyuluyo diye terredüt etme bu markayı kullanan çok kişi var hele ki gamepower ın bu ürünü en iyi ürünleri arasında ki mesela ogrenin bi iyi yanıda bilek destegi yapısık olmadıgı için istedigin gibi oynatabiliyosun korkma kayma falan yapmıyor ama 213 de bu durum boyle degıl çıkaramıyosun ben olsam ogre alırdım bu arada yarı mekanik oldugunu hiç duymadım ama olabilir

DrWaterbender

80+ Bronze
Ben G213 Kullanıyorum Hyperx, Corsair K55, Ryzen Cynosa Choroma ve G213 arasında kalmıştım bende, inceleme videolarından izlediğim kadarıyla klavyelerin yapısından kaynaklı G213'te esneme payı diğer klavyelerden daha az olduğundan G213 seçtim ama daha fazla RGB ışık istiyorsan Hyperx'te seçebilirsin Gamepower ürünlerini hiç kullanmadım o yüzden iyi kötü diye yorum yapamam. Ayrıca ses senin için sorun değilse kesinlikle mekanik klavyeye yönelmeni tavsiye ederim.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
genel olarak fps se kesinlikle ogre ve ogre seni üzmez gayet güzel klavye yanı sırf ismi yeni duyuluyo diye terredüt etme bu markayı kullanan çok kişi var hele ki gamepower ın bu ürünü en iyi ürünleri arasında ki mesela ogrenin bi iyi yanıda bilek destegi yapısık olmadıgı için istedigin gibi oynatabiliyosun korkma kayma falan yapmıyor ama 213 de bu durum boyle degıl çıkaramıyosun ben olsam ogre alırdım bu arada yarı mekanik oldugunu hiç duymadım ama olabilir
Gamepower markasını severim ve güvenirim ama ben hep membran kullandım yani eski oldugu icin ve red switch fazla sesli gibi geldi eskiden bukadar değildi ve bilek desteği yapışık olsaymış daha iyi olurmuş dedim gidip bir denicem bilek desteğini sevmessem hyperx tercihim olabilir ve ogrenin renkleri pek hosuma gitmedi diyebilirim

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Gamepower markasını severim ve güvenirim ama ben hep membran kullandım yani eski oldugu icin ve red switch fazla sesli gibi geldi eskiden bukadar değildi ve bilek desteği yapışık olsaymış daha iyi olurmuş dedim gidip bir denicem bilek desteğini sevmessem hyperx tercihim olabilir ve ogrenin renkleri pek hosuma gitmedi diyebilirim
yanı çok ses senin için sıkıntıysa kararına saygı duyarım bilek desteginin bence çıkması daha iyi çünkü her zaman oyun oynamıyosun veya yazı yazmıyosun ondan dedim renk olarak da zaten rgb ne olarak rengini begenmedin

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
klavye konusunda diğer markalarda iyi olduğu halde gamepowerin klavyelerine güveniyorum adamlar kaliteli bir işçilik yapıyorlar. internet kafede kullandım arkadaştada vardı. benim tavsiyem mekanik gamepower

Koray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Koray A.
Logitech g213(membran)
Hyperx alloy core RGB(membran)
Gamepower ogre (mekanik)
Aralarında tasarm farkı su geçirmezlik ve ses farkı var hangisi daha iyidir ?
Kaliteyi seçer HyperX alırdım şahsen.

Top Bottom