Öneri Hangi klavyeyi alayım?

Mustafa_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,009
daha önce tavsiye istedim ama AW768 ve 610S tavsiyelerinden başka bir tavsiye alamadim ama bu klavyelerde benim hoşuma gitmedi bende kendimce tipide güzel olan f/p listesi yaptım aralarından en iyisini seçmek istiyorum bu konuda yardiminiza ihtiyacım var.
Katana rgb red switch
Kb-r96 Ultimate Optical switch Sanırım en iyisi bu seçtiklerim arasından ama emin değilim
Kb-95 X-TİTAN red switch
Warlock outemu red switch
Hydra r6 sizce blue switch almalıyım? kararsizim bu klavyede
Kb-r90 orion red switch bununda bilek desteği kısa kararsızım

Hepsi bu kadar cevaplarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada klavyeyi ne kadar pahalı alırsam alicagim kulaklık butcemden eksilticem göz önünde bulundurursaniz sevinirim

daha önce tavsiye istedim ama AW768 ve 610S tavsiyelerinden başka bir tavsiye alamadim ama bu klavyelerde benim hoşuma gitmedi bende kendimce tipide güzel olan f/p listesi yaptım aralarından en iyisini seçmek istiyorum bu konuda yardiminiza ihtiyacım var.
Katana RGB red switch
Kb-r96 Ultimate Optical switch Sanırım en iyisi bu seçtiklerim arasından ama emin değilim
Kb-95 X-TİTAN red switch
Warlock outemu red switch
Hydra r6 sizce blue switch almalıyım? kararsizim bu klavyede
Kb-r90 orion red switch bununda bilek desteği kısa kararsızım

Hepsi bu kadar cevaplarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada klavyeyi ne kadar pahalı alırsam alicagim kulaklık butcemden eksilticem göz önünde bulundurursaniz sevinirim
orion alabilirsin güzel klavye

AW768 tokatlar yalnız

Hepsinin kalitesi hemen hemen aynı bütçen varsa Hydra R6 (Blue Switch olduğu için) Warlock Red Switch 2 arkadaşımda vardı bazı tuşları basmıyordu ben olsam Hydra R6 ya da Gamepower Ogre/Saber Blue Switch öneririm.

Bence cool ama sen bilirsin :)
siyah renk atsalardı evet ama o demir rengi hoşuma gitmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsinin kalitesi hemen hemen aynı bütçen varsa Hydra R6 (Blue Switch olduğu için) Warlock Red Switch 2 arkadaşımda vardı bazı tuşları basmıyordu ben olsam Hydra R6 ya da Gamepower Ogre/Saber Blue Switch öneririm.
blue switch çok ses çıkartıyor o yuzden kararsizim o yuzden hepsini red switch seçtim

eğer kalite istiyosan AW768 rampage çok kaliteli bir marka değil bence
brom bir daha okusan iyi olur ben begenmedim dedim seçtiğim klavyeler alt alta yazılı onlar arasından seçim yapicam

siyah renk atsalardı evet ama o demir rengi hoşuma gitmedi

blue switch çok ses çıkartıyor o yuzden kararsizim o yuzden hepsini red switch seçtim

brom bir daha okusan iyi olur ben begenmedim dedim seçtiğim klavyeler alt alta yazılı onlar arasından seçim yapicam
bence görünüşüne takılma seni ne kadar götürür ona bak ama eğer illaki o listeden istiyorsan Hydra R6

peki neden ? mavi switch olduğu içinmi ? nedenini merak ettim sadece
Diğer klavyelere baktım yani r6 kadar kaliteli gelmedi açıkçası sanki 2 gün sonra kırılacakmış gibi bir plastiği var bide arkadaşım r6 yı 3 yıldır 2 yıldır kullanıyor hiçbir sıkıntısı yok switch için değil bu arada

Diğer klavyelere baktım yani r6 kadar kaliteli gelmedi açıkçası sanki 2 gün sonra kırılacakmış gibi bir plastiği var bide arkadaşım r6 yı 3 yıldır 2 yıldır kullanıyor hiçbir sıkıntısı yok switch için değil bu arada
ha bide ultimate var bence ikisnden birini al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri