Neler Yeni

Hangi klavyeyi almalıyım?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi iki klavye arasında kaldım o yüzden sormak istedim aşağıda ki iki klavyeden hangisini alayım? Genelde %75 kullanıyorum fakat %68'de kullanırım problem olmaz kaliteli olması ve parasını hak etmesi önemli benim için yardımcı olursanız çok sevinirim.

1) Akko Monsgeek MG75S HE Shine-Through Hall Effect
2) Madlions MAD68 HE RGB Edition

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Cücümbiş
Yav mad68 iyi bir klavye değil akko fun60 varken onu değerlendirmeye bile alma 2k etmez o klavye ikisinin arasından seç

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yav mad68 iyi bir klavye değil akko fun60 varken onu değerlendirmeye bile alma 2k etmez o klavye ikisinin arasından seç
Çok bilmiyorum takip etmediğim için "Monsgeek MG75S HE" kafama daha çok oturdu tam istediğim düzende 8K Polling Rate ve RT özelliği var Kailh sakura pink switch'te kullanıyor daha çok kafama yattı.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Cücümbiş
Çok bilmiyorum takip etmediğim için "Monsgeek MG75S HE" kafama daha çok oturdu tam istediğim düzende 8K Polling Rate ve RT özelliği var Kailh sakura pink switch'te kullanıyor daha çok kafama yattı.
kablosuz 8k hz anlamsız cünkü gecikme degeri cok artıyor pc hocasının son akko videosunu izle bi kafanda şekillensin nasıl bi sey istedigin

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kablosuz 8k hz anlamsız cünkü gecikme degeri cok artıyor pc hocasının son akko videosunu izle bi kafanda şekillensin nasıl bi sey istedigin

O videoyu izledim hocam, Genel olarak %75 klavye ve RT özellikli bir klavye arıyordum default klavyelere para vermektense Akko gibi bir markaya para vermek daha çok kafama oturuyor. Sade ve şık olması ek olarak RGB modları olması ve 8K hz ile gelmesi de avantaj kullanmayacağım ama olması da yeterli. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,325
Üyeler
168,279
Son üye
Hazardbert
Top Bottom