RPchepfoxCS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 484
Kablosuz kullanacaksan max.max mı alsam pro mu hocam karar veremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizce max mı pro mu hocam
Kablosuz kullanacaksan max.max mı alsam pro mu hocam karar veremedim
sizce max mı pro mu hocam
birisi metal birisi değil mi öyle bir şey dediler de hangisi metal hocam bunlardanKablosuz kullanacaksan max.
kasa farkı var diyorlardı sankiKablosuz kullanacaksan max.
ultra modeller cnc kasa. max ve pro plastik. yazım hissiyatı ve ses önemliyse ve tek klavye olarak kullanacaksan ultra al. ikincil klavye olarak kullanacaksan veya yazım ve sese önemli değilse max veya pro al. manyetik klavyede ses yada yazım hissiyatı beklenmez genellikle ultra da alsan aşırı fark olmayacak.birisi metal birisi değil mi öyle bir şey dediler de hangisi metal hocam bunlardan
kasa farkı var diyorlardı sanki
cok uyguna geliyor maksı alıyorum hocamultra modeller cnc kasa. max ve pro plastik. yazım hissiyatı ve ses önemliyse ve tek klavye olarak kullanacaksan ultra al. ikincil klavye olarak kullanacaksan veya yazım ve sese önemli değilse max veya pro al. manyetik klavyede ses yada yazım hissiyatı beklenmez genellikle ultra da alsan aşırı fark olmayacak.
Hocam merhaba, K617 Fizz klavye nasıldır önerir misiniz? ikinci setupuma aldım
o fiyat bandında başka pek seçenek yok zaten çoğu aynı ürün marka ismi farklı sadece. benzeri gk61v2 kullandım optik switchli eh işte diyebileceğim klavye modlarsan bir süre tatmin eder sırf oyun için bakıyorsan biraz daha biriktirip yada indirim dönemine denk getirip manyetik bir klavye tercih et fotodaki fun60 ı 800 e almıştım.Hocam merhaba, K617 Fizz klavye nasıldır önerir misiniz? ikinci setupuma aldım
Hocam ben aslında kendime Mad 68he beyaz klavyesini sipariş ettim ama bunu etmeden önce RedDragon K617 fizzi sipariş ettim iptalini isteyecektim kargoya verilmiş çoktan geri iade ile de uğraşmak istemiyorum onun için sordum en kötü abime veririm artık.o fiyat bandında başka pek seçenek yok zaten çoğu aynı ürün marka ismi farklı sadece. benzeri gk61v2 kullandım optik switchli eh işte diyebileceğim klavye modlarsan bir süre tatmin eder sırf oyun için bakıyorsan biraz daha biriktirip yada indirim dönemine denk getirip manyetik bir klavye tercih et fotodaki fun60 ı 800 e almıştım.