Hangi Klavyeyi Almalıyım

arasjr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
748

arkadaşlar hangisini almalıyım sizce hangisi daha iyi ya da bu fiyatlarda daha iyi önereceğiniz bir klavye varsa öneriye açığım

hocam snaptap var mı bunlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

farkları nedir hocam
Akko daha kaliteli test sonuçları oldukça başarılı.
Ultra ile max arasında kasa dışında fark yok. Kendim max kullanıyorum oldukça memnunum.

Fun60 yazılımsal olarak çok daha iyi donanımda. FPS için, e spor için bayağı iyi. Snap olayınında gelişmişi mevcut. Her açıdan daha iyi bence.

Ben bugün bahsettiğiniz klavyeden aldım genel olarak en f/p ürünlerden birisi manyetik klavye diye geçiyormuş.
1749578734185.webp

Ben bugün bahsettiğiniz klavyeden aldım genel olarak en f/p ürünlerden birisi manyetik klavye diye geçiyormuş.
Alıntıyı görüntüle
evet hocam ama akkoyu öneriliyorlar

Fun60 yazılımsal olarak çok daha iyi donanımda. FPS için, e spor için bayağı iyi. Snap olayınında gelişmişi mevcut. Her açıdan daha iyi bence.
uzun lafın kısası akko yani hocam teşekkur ederiö

Akko daha kaliteli test sonuçları oldukça başarılı.
Ultra ile max arasında kasa dışında fark yok. Kendim max kullanıyorum oldukça memnunum.
akko alıyorum o zaman

Doğrudur hocam bilgim yok benim fazla, aldığım üründe zaten manyetik bir klavye size de önerdikleri model gibi, çokta bir eksiği yoktur akko dan zaten ben görünüşü ve switch hissiyatından dolayı bu modeli tercih ettim, çok profesyonel odaklı ekipman topluyorsanız arkadaşların önerdiği akko çok daha mantıklı olabilir. hayırlı olsun şimdiden:peepokalp:

akko alıyorum o zaman
IMG_3534.webp

Hayırlı olsun memnun olucaksın 👌

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,381