Yardım HANGİ KLAVYEYİ ALMALIYIM

Nuphy ve hex 80 de switchler falan çok yakın dimi bende kablosuz diye ona göz koydum çıtırdan bide hex 80 tasarımda önde biraz
o seviyede kötü switch olacağını düşünmüyorum bende atk rs7 v1 var çok memnunum keycapslerin kalitesi bile sıradan klavyelerden farklı toz falan tutmuyor ben almadan önce hem kablolu hem kablosuz araştırıyordum akko 007b modeline güvenemedim , lekomey l5 he çok beğenmiştim ama trde satılmıyordu ,ben de bunu aldım yani kablolu olanı ama kablosuz olması çok iyi özellik
bir de 8000 hz kablosuz kullanırsan şarjını içer bence onu alırsan kablolu 8k kablosuz 1k hz kullansan daha mantıklı olur

o seviyede kötü switch olacağını düşünmüyorum bende atk rs7 v1 var çok memnunum keycapslerin kalitesi bile sıradan klavyelerden farklı toz falan tutmuyor ben almadan önce hem kablolu hem kablosuz araştırıyordum akko 007b modeline güvenemedim , lekomey l5 he çok beğenmiştim ama trde satılmıyordu ,ben de bunu aldım yani kablolu olanı ama kablosuz olması çok iyi özellik
bir de 8000 hz kablosuz kullanırsan şarjını içer bence onu alırsan kablolu 8k kablosuz 1k hz kullansan daha mantıklı olur
Şuan huntsman v3 pro tkl var bende modlanmış switchleri elden geçirdim biraz sesi falan iyi oldu ama sıktı baya muhtemelen nuphy alıcam şuan sizde nuphy mi var?

Şuan sıkakeyb hm80 den yazıyorum. Bu klavyeler bu kadar etmez. evimde 10+ klavye var modlu modsuz. Sadece görsellik (signal argb den programladığım ) aydınlatma için kullandığım 9k lık metal klavyem de dahil.

Geri