Neler Yeni

Hangi Klavyeyi Almalıyım?

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Aklımda Hyperx Alloy Core RGB vardı ama Türkçe karakterleri yokmuş sonra G213’ü bütçeyi bir tık yükseltip alabilirim dedim onda da Türkçe karakter yok sonra Rampage Orion’u buldum sizce hangisini almalıyım? Sizin önerileriniz varsa alabilirim 300’ü geçmezse güzel olur.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani bakmadan yazmıyor musun? UK olmasının sana bir zararı olmaz ki bakmadan yazıyorsan.
Hocam bakmadan yazıyorum ama ben tam derdimi anlatamadım sanırım :D yazı yazarken “ş, ç,ö,ü” gibi harfleri yazamamanın sıkıntı olacağından bahsetmiştim.

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Hocam bakmadan yazıyorum ama ben tam derdimi anlatamadım sanırım :D yazı yazarken “ş, ç,ö,ü” gibi harfleri yazamamanın sıkıntı olacağından bahsetmiştim.
Up
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam karar verdiniz mi

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Onlar yazılıyor dostum :D.
aa.jpg

Mesela işaretlediğim tuşa tıkladığında ''ö'' yazıyor. Yazmak için üstünde baskı olması gerekmiyor :).

Top Bottom