Bence ikiside değmez bana göre ne kadar bütçeniz var acaba ?Beyler Rampage Titan k9 ve Rampage Kb-r8 arasında kaldım fakat Kbr8 beyaz switch titanda göremedim hangisini almaliyim?
150TlBence ikiside değmez bana göre ne kadar bütçeniz var acaba ?
150 TL ye mekanik klavye pek mantıklı olmayabilir150Tl
150Tl
Bana güzel böyle mekanik gibi ses cikaran bi klavye lazim gorunusude guzel olsun ama 150 tlyi gecmesin150 TL ye mekanik klavye pek mantıklı olmayabilir
150Tl
Tesekkur ederim![]()
Klavye Yedek Parça Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Klavye yedek parça ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye yedek parça çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Rampage KB-R7 Siyah Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R7 Siyah Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage KB-R7 Siyah Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Rampage KB-R66 USB Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R66 USB Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R66 USB Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 514,63 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mekanik en ucuz:
Gamemax GM-X560QU Gerçek Mekanik Multimedya Oyun Klavye Fiyatı
Gamemax GM-X560QU Gerçek Mekanik Multimedya Oyun Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Rica ederim dostumTesekkur ederim
B120’nin fiyatıda uçmuş.Bloody B120 öneririm o fiyata
aynen baktımda şu everest kb-r8 gibi ucuz mekanik olsa güzel olurdu ondanda 3 renk var çok azB120’nin fiyatıda uçmuş.
Aynen ya. Ben 3 ay önce 120 liraya almıştım.B120’nin fiyatıda uçmuş.