hadwiger
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,221
Bir arkadaşım yaklaşık 5 yıldır ornata kullanıyor.ornata alacağım gibi duruyor. beni kaç sene götürür ?
Bir arkadaşım yaklaşık 5 yıldır ornata kullanıyor.ornata alacağım gibi duruyor. beni kaç sene götürür ?
Razer Deathadder V2 olabilirhepinize cevapları için teşekkürler. ornata alacağım. peki bunun yanına hangi mouse gider? 700 TL civarı
Seçtiğin razer klavye membran bu aradahepinize cevapları için teşekkürler. ornata alacağım. peki bunun yanına hangi mouse gider? 700 TL civarı
13 gün olmuş geçmiş olsun xDRazer Deathadder V2 olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Seçtiğin razer klavye membran bu arada
evet13 gün olmuş geçmiş olsun xD
Gorunus razerklavye alacağım. şu 3 klavye arasında kaldım.
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
James Donkey 619S Sarı Aydınlatmalı Black/Red Switch İng Q USB Gaming 87 Tuş Mekanik Klavye - incehesap.com
James Donkey 619S Sarı Aydınlatmalı Black/Red Switch İng Q USB Gaming 87 Tuş Mekanik Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Redragon K530 Draconic Red Switch %60 Compact Kablosuz RGB Mekanik Oyuncu Klavye Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Redragon K530 Draconic Red Switch %60 Compact Kablosuz RGB Mekanik Oyuncu Klavye Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
sizce hangisi daha iyi ?
Hocam Jd' ye pek sıcak yaklaşmıyorum. Redragon alınır hocam.evet. Şey sorucam ya klavye olarak James Donkey 619S alınır mı ya da redragon %60 lık klavyerinden biri
https://www.qp.com.tr/redragon-dark-avenger-k568-blue-switch-rgb-mekanik-oyuncu-klavyesiHocam Jd' ye pek sıcak yaklaşmıyorum. Redragon alınır hocam.
%60 klavye olarak bundan başka seçenek yok bu bütçede. Varsa aliexpress vb vardır.https://www.qp.com.tr/redragon-dark-avenger-k568-blue-switch-rgb-mekanik-oyuncu-klavyesi
Bu iyi midir? . alternatifi varmı