Neler Yeni

Öneri Hangi Klavyeyi Almalıyım ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
Sorun çıkması çok zor ve bir yere göndermene gerekte yok. Bu klavyeler hotswap olduğu için switch arızası osla dahi yeni switch takar çalıştırırsın. Tabi PCB'ye zarar vermezsen.
anladım hocam bunu alırsam 2 aya anca gelir o kadar bekleyemem maalesef şuan masamda duran klavyeyi kırmamak için zor duruyorum acayip sesli ve tuşlar sallanıyor

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
şuan dandik bir rampage klavye kullanıyorum ve sesi başımı ağrıtıyor o yüzden yd istemiyorum zaten bir sorun olsa klavyede nereye göndereceğim garantisi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi güzel diyorsunuz da klavye 2.5k zaten bi de onun rengini değiştirmekle mi uğraşıcam bütçe çıkıp apex 9 mini alsam nasıl olur

Hotswap yok, bu baya büyük bir eksi fakat diğer attıklarından iyidir en azından. Sırf kozmetiğini beğenmediğiniz için taş gibi klavyeyi kaçırıyorsunuz. Akko v3 pro cream yellow ses testine bakınca bile alma isteğinizin artacağına eminim.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
Hocam AJAZZ marka modeller var amazonda.
Evet güzel modeller var yurtdışı olursa yine amazondan alabilirim ama sabreder miyim bilmiyorum şuan ki kullandığım klavye çok kötü açıkçası

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
anladım hocam bunu alırsam 2 aya anca gelir o kadar bekleyemem maalesef şuan masamda duran klavyeyi kırmamak için zor duruyorum acayip sesli ve tuşlar sallanıyor
2 ay beklemezsin, max 15 gün falan sürer. Whatgeek faciası olmaz yani.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
Hotswap yok, bu baya büyük bir eksi fakat diğer attıklarından iyidir en azından. Sırf kozmetiğini beğenmediğiniz için taş gibi klavyeyi kaçırıyorsunuz. Akko v3 pro cream yellow ses testine bakınca bile alma isteğinizin artacağına eminim.
Bir bakayım hocam fakat yurtdışı alırsam amazondan alırım amazondan öneri yapabilir misiniz akko almayı ben de istiyorum şahsen

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir bakayım hocam fakat yurtdışı alırsam amazondan alırım amazondan öneri yapabilir misiniz akko almayı ben de istiyorum şahsen
Siyah mı istiyorsunuz? Attığım wraith sitesi türkiyeden gönderim yapıyor.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
Siyah mı istiyorsunuz? Attığım wraith sitesi türkiyeden gönderim yapıyor.
evet siyah tonlarında olması iyi olur çünkü masa koltuk kasa monitör mouse hepsi siyah tonlarında wraith sitesinden daha önce skatez almıştım hızlı geldi yine alırım ordan

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,886
İsim
ege erdem demirelli
Hocam ben amaozndan klavye almistim. Ingiltereden turkiye ye geldi. Tam 2 hafta surdu pazartesi siparis ettim 2 hafta sonra saat 12 gibi geldi. Cok beklemezsiniz yani.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
Hocam ben amaozndan klavye almistim. Ingiltereden turkiye ye geldi. Tam 2 hafta surdu pazartesi siparis ettim 2 hafta sonra saat 12 gibi geldi. Cok beklemezsiniz yani.
bi bakayım hocam amazona

hocam amazondan öneri yapabilir misiniz acaba taksitle alacağım çünkü sizi de yordum ama

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Fettah Özalp
Bu 2 model arasında kaldım maks bütçem 2bin lütfen amazondan yurtdışı klavye önermeyin o kadar bekleyemem maalesef bu klavyelerin gecikme değeri nedir nasıl öğrenirim mekanikler kadar gecikmesi iyi mi

2 senedir apex 3 tkl kullanıyorum. hızlı güzel sessiz bir klavye, ama ışıklandırması veya yazılımı berbat. 7 bölgeli led ile ışıklandırılıyor ve neredeyse hiçbir rengi doğru gösteremiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,576
Üyeler
166,232
Son üye
bybabi
Top Bottom