Neler Yeni

Hangi koltuğu almalıyım ?

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nesim Mutlu
Merhabalara. Boy-kilo, 184cm-83kg. Aklımda olan modellerden hangisini tercih etmeliyim size?
Benim için önemli olan rahatlık. Gerek iş gerekse oyun için günün çoğu saati koltuğu kullanacağım. Önerilere açığım. Bütçem maksimum 10k.

Hawk Future
Zio Fabric
Exvega Andromeda

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Merhabalara. Boy-kilo, 184cm-83kg. Aklımda olan modellerden hangisini tercih etmeliyim size?
Benim için önemli olan rahatlık. Gerek iş gerekse oyun için günün çoğu saati koltuğu kullanacağım. Önerilere açığım. Bütçem maksimum 10k.

Hawk Future
Zio Fabric
Exvega Andromeda
Exvega bence uzaklaş hacıı öyle rezalet yorumları var ki bence bulaşma bende vesta alacaktım hawk fab v4 aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hawk Future
Zio Fabric
Exvega Andromeda
bence zio al oturma kısmı çok yumuşak ve raht gözüküyor

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nesim Mutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Exvega hakkında yorumları ben de okudum fakat bazen kullanıcılardan olumlu dönüşler görünce tercihler arasına aldım ama haklısın
Exvega bence uzaklaş hacıı öyle rezalet yorumları var ki bence bulaşma bende vesta alacaktım hawk fab v4 aldım

bence zio al oturma kısmı çok yumuşak ve raht gözüküyor
Exvega hakkında ben de şikayetlerin farkındayım ama bazı kullanıcıların forumlarda aksine yorumlarını görünce tercihler arasına almıştım istemesem de çıkarıyorum en hızlı şekilde

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Exvega hakkında yorumları ben de okudum fakat bazen kullanıcılardan olumlu dönüşler görünce tercihler arasına aldım ama haklısın

Exvega hakkında ben de şikayetlerin farkındayım ama bazı kullanıcıların forumlarda aksine yorumlarını görünce tercihler arasına almıştım istemesem de çıkarıyorum en hızlı şekilde
şahsen 2 3 iyi yorum için hayatta almam mesela ben şikayet vara baktım öyle rezil ki yorumlar adamlar cevap bile vermemiş haw'ın yorumlara baktım sonuçlar hep 5 yıldız nadir 4 yıldız adamlar destek sağlıyor ben riske atmazdım şahsen zio daha rahat duruyor alına bilir

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,485
İsim
Oğuz
zio en mantıklısı bence @Matt Murdock
Ben almadım daha alacağım da belli değil. Bürosit var aynı dayanıklığı vermez diye almıyorum fakat abimde var çok memnun. Zio alın geçin memnun kalırsınız.

Exvega da alma sakın. Kumaşı da tipi de çok kötü duruyor bence.

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nesim Mutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valor modelini almaya gerek var mı sizce ? Yoksa fabric yeterli midir boy ve kiloya göre

EsdeathSama

80+ Bronze
Hawk future kullanıyorum sorularını cevaplayabilirim.
Exvega önermem kumaş kalitesi kötü, kargo geliyor mu gelmiyor mu belli değil :D
Hawk'la 1 kere garanti kapsamında bir durum yaşadım ve sorgusuz sualsiz yeni parçamı gönderdiler. Müşteri desteği konusunda son derece memnunum.

Küçük bir özet geçeyim; hawk 60dns sünger kullanıyor zio ise 65dns. Eğer oturma kısmı önemliyse hawk daha iyidir fakat zioya ekstra visco sünger (koltuğun içinde değil harici olarak satılan visco sünger) alırsanız daha rahat olabilir denemedim açıkçası. Saf kullanımda hawk daha rahattır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Furkan Sünney
Bilmiyorum belki şans işidir, 3 aydır exvega andromeda kullanıyorum ve daha bir sıkıntı yaşamadım. Kargom problemsiz halde 3 günde geldi. Kumaşı da gayet iyi bel ağrım da geçti kilo 96 boy 184. Belki şanslıyımdır ama bakış açım pozitif exvega ya karşı.

EsdeathSama

80+ Bronze
Bilmiyorum belki şans işidir, 3 aydır exvega andromeda kullanıyorum ve daha bir sıkıntı yaşamadım. Kargom problemsiz halde 3 günde geldi. Kumaşı da gayet iyi bel ağrım da geçti kilo 96 boy 184. Belki şanslıyımdır ama bakış açım pozitif exvega ya karşı.
En azından dolandırılmamışsınız hocam. Exvega kolçak kalitesi hawk ve zio'ya yakın değil maalesef. Bunun dışında yıldız ayak kalınlığı ne durumda bilmiyorum sizin yorum yapmanız daha doğru olur fakat fotoğraflarda ince gözüküyor.

Zio ve exvega standart bir mekanizma kullanıyor. Zio opsiyon olarak yarasa mekanizma sunuyor bu mekanizma normalden daha yüksek ve daha sağlamdır. Hawk ise direkt yarasa mekanizmayla geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Furkan Sünney
En azından dolandırılmamışsınız hocam. Exvega kolçak kalitesi hawk ve zio'ya yakın değil maalesef. Bunun dışında yıldız ayak kalınlığı ne durumda bilmiyorum sizin yorum yapmanız daha doğru olur fakat fotoğraflarda ince gözüküyor.

Zio ve exvega standart bir mekanizma kullanıyor. Zio opsiyon olarak yarasa mekanizma sunuyor bu mekanizma normalden daha yüksek ve daha sağlamdır. Hawk ise direkt yarasa mekanizmayla geliyor.
Yıldız ayak kalınlığı ince ama demiri sağlam duruyor tabi bu 3 aylık deneyim için yazabileceğim. Önceden kullandığım dandik koltuğun ayakları daha kalın ve güçlü, onu yedek tutuyorum 😂. Koltukları da sizin deneyimlediğiniz gibi deneyimleme şansım olmadı(kıyas tutacak kadar), oldukça sağlam görünüyorlar ve baya rahat ettiriyor beni. Ama bu 3 aylık deneyim süreci belki 3 ay daha sonra yönüm negatife dönebilir.

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nesim Mutlu
Hawk future kullanıyorum sorularını cevaplayabilirim.
Exvega önermem kumaş kalitesi kötü, kargo geliyor mu gelmiyor mu belli değil :D
Hawk'la 1 kere garanti kapsamında bir durum yaşadım ve sorgusuz sualsiz yeni parçamı gönderdiler. Müşteri desteği konusunda son derece memnunum.

Küçük bir özet geçeyim; hawk 60dns sünger kullanıyor zio ise 65dns. Eğer oturma kısmı önemliyse hawk daha iyidir fakat zioya ekstra visco sünger (koltuğun içinde değil harici olarak satılan visco sünger) alırsanız daha rahat olabilir denemedim açıkçası. Saf kullanımda hawk daha rahattır.
Bel desteğinin ve boyun desteğinin sert olduğunu, kullanamadıklarını dile getiren kullanıcılar vardı. Sizde durum nedir ? Memnun musunuz ?

Top Bottom