Hangi Kombinasyon Daha Güzel

Zultia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
REDRAGON VATA SİYAH
GLORIOUS MODEL I SİYAH
Veya
GAME BOOSTER BEYAZ
GLORIOUS MODEL I BEYAZ

SİZCE HANGİSİNİ ALAYIM BEYAZ KOMBİNASYOM OLSUN DİYE GAMEBOOSTER FIRE STORM ALMAK ISTIYORUM AMA UZUN KULLANIMDA KOTÜ DİYENLER ÇOK BU BENİ ÜZDU AÇIKCASI VATA DA GÜZEL AMA DEDIGIM GIBI FIRESTORM İSTİYORUM SİZCE NAPAYIM UZUN SÜREDİR KULLANAN VARMİ SUAN İKİ KOMBINASYONDA İNDİRİMLERLE 1600-1700 TL TUTUCAK NAPAYIM SİZCE

REDRAGON VATA SİYAH
GLORIOUS MODEL I SİYAH
Veya
GAME BOOSTER BEYAZ
GLORIOUS MODEL I BEYAZ

SİZCE HANGİSİNİ ALAYIM BEYAZ KOMBİNASYOM OLSUN DİYE GAMEBOOSTER FIRE STORM ALMAK ISTIYORUM AMA UZUN KULLANIMDA KOTÜ DİYENLER ÇOK BU BENİ ÜZDU AÇIKCASI VATA DA GÜZEL AMA DEDIGIM GIBI FIRESTORM İSTİYORUM SİZCE NAPAYIM UZUN SÜREDİR KULLANAN VARMİ SUAN İKİ KOMBINASYONDA İNDİRİMLERLE 1600-1700 TL TUTUCAK NAPAYIM SİZCE
firestorm kullanan biriyim sıkıntı cıkmaz ve acayhip güzel durur öneririm ilerde evet bi kac sıkıntı cıkabilir ama sorun olmaz

firestorm kullanan biriyim sıkıntı cıkmaz ve acayhip güzel durur öneririm ilerde evet bi kac sıkıntı cıkabilir ama sorun olmaz
Hocam ne kadar süredir kullanıyosunuz ve bi kaç sıkıntıdan kastınız ne ve garanti olayıni geliştirdilermi yoksa halen sorunlumu garantisi

Hocam ne kadar süredir kullanıyosunuz ve bi kaç sıkıntıdan kastınız ne ve garanti olayıni geliştirdilermi yoksa halen sorunlumu garantisi
şu anda kullanmıyorum rk61 geçtim.eskiden kullanıyordum garanti olayını bilmiyorum o yüzden
gamebooster oldugu için markadan dolayı rampage gibi ilerledikce tus silinme olsun ıvırı zıvırı sıkınt ıcıkartabiliri hocam rk61/redragon k552 alırsanız sizni icin daha iyi olur

bendede var yay sesi sıkıntısı var firestromda onun dışında güzel
Yay sesi cokmu yuksek ve zaten kulaklik takicam yuksek degilse sorun oomaz
Post automatically merged:

bendede var yay sesi sıkıntısı var firestromda onun dışında güzel
şu anda kullanmıyorum rk61 geçtim.eskiden kullanıyordum garanti olayını bilmiyorum o yüzden
gamebooster oldugu için markadan dolayı rampage gibi ilerledikce tus silinme olsun ıvırı zıvırı sıkınt ıcıkartabiliri hocam rk61/redragon k552 alırsanız sizni icin daha iyi olur
Hocam 1 2 sene kullanmayi dusunuyorum beni 1 2 sene gotururmu beyaz kombinasyon harbi güzel olur ve klavuenin tipi hoşuma gittiği için söylüyorul yoksa vata alirim ve ayriyeten k552 mi yoksa vata mi

Yay sesi cokmu yuksek ve zaten kulaklik takicam yuksek degilse sorun oomaz

Hocam 1 2 sene kullanmayi dusunuyorum beni 1 2 sene gotururmu beyaz kombinasyon harbi güzel olur ve klavuenin tipi hoşuma gittiği için söylüyorul yoksa vata alirim ve ayriyeten k552 mi yoksa vata mi
k552 en iysii söylerdigiklerinden betyazını bulabliirsen al k552 yi bilmiyorum hocam yay sesi falan var tusllar falan silinir ve rampage alıyomusun gibi düsün rampageye 800 900 tl vermezdim

k552 en iysii söylerdigiklerinden betyazını bulabliirsen al k552 yi bilmiyorum hocam yay sesi falan var tusllar falan silinir ve rampage alıyomusun gibi düsün rampageye 800 900 TL vermezdim
Hocam benim için tip de önenli k 552 pek güzel değil

Hocam benim için tip de önenli k 552 pek güzel değil
Up up up

Son düzenleme:
Geri