Neler Yeni

Hangi Konsolu Almalıyım ???

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sa Beyler O yıllardır süren Savaşı tekrar başlatmıs gibi Olacam Ama

Xbox Mı? PS mı?

!2.EL Alcam!

Oyun konsolu almak İstiyorum tabi en üst seviyeleri alçak bütçem yok daha çok orta segment F/P bir şey arıyorum

Aklımdakileri Öneri sıralaması yaparsanız Sevinirim.
Aklımda
Ps 4 Pro/ Xbox Series S/ PS 4 Slim/ Xbox One X
Var Sizce Hangisini Almalıyım Hangisi Fiyat Performans ve beni mutlu eder😁

Kullanacağım TV 4K destekli TV'nin Link'i⬇️

Son düzenleme:

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ali
Sa Beyler O yıllardır süren Savaşı tekrar başlatmıs gibi Olacam Ama

Xbox Mı? PS mı?

Oyun konsolu almak İstiyorum tabi en üst seviyeleri alçak bütçem yok daha çok orta segment F/P bir şey arıyorum

Aklımdakileri Öneri sıralaması yaparsanız Sevinirim.
Aklımda
Xbox Series S/PS 4 Slim/Xbox One X
Var Sizce Hangisini Almalıyım Hangisi Fiyat Performans ve beni mutlu eder😁

Kullanacağım TV 4K destekli TV'nin Link'i⬇️

Ps4 pro al dostum xboxtaki exclusive oyunlar psye de geliyor xbox bitti resmen. Performans olarak daha iyi ama psnin exc. Oyunlarını oynamadıysan oynaman lazım.

Ps4 pro al dostum xboxtaki exclusive oyunlar psye de geliyor xbox bitti resmen. Performans olarak daha iyi ama psnin exc. Oyunlarını oynamadıysan oynaman lazımPS
PS te olupta pc de olmayan oyunlar ne hocam "GOW, TLOU, UNCHARTED, GHOST OF TSUSHİMA SPİDERMAN" bütün ps oyunlarıda pcye gelio
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer her oyun 2k 3k verebilecekseniz ps ama veremiyecekseniz xbox çünkü xboxta gamepass diye bir nimet var.

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ali
PS te olupta pc de olmayan oyunlar ne hocam "GOW, TLOU, UNCHARTED, GHOST OF TSUSHİMA SPİDERMAN" bütün ps oyunlarıda pcye gelio

Eğer her oyun 2k 3k verebilecekseniz ps ama veremiyecekseniz xbox çünkü xboxta gamepass diye bir nimet var.
Adam bilgisayarım var yazmış mı ?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Mehmetcan İvrendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ps4 pro al dostum xboxtaki exclusive oyunlar psye de geliyor xbox bitti resmen. Performans olarak daha iyi ama psnin exc. Oyunlarını oynamadıysan oynaman lazım.
Hocam Xbox istememin zaten asıl nedeni Gamepass olayı yani tek tek hayvan gibi para vermeme gerek kalmaz ps'deki gibi

Hocam ayrıca Series S daha güncel ve daha güçlü diye biliyorum emin olamadım

PS evet Xbox oyunları gelecek ama kimse babasının Hayrına getirmiyor yani onun İçin muhtemelen ayrı bir ücret falan ödeyeceğiz

Bende öyle düşünüyorum hocam Xbox'da oyunlar daha ucuz Ama ps'da oyunlara 1000TL verecek param yok onun yerine evde Crack ps indirir oynarım😂 god of War Ragnarok mesela 6 saate falan kırıldı😂
Bu yüzden daha çok performans'ı ve geleceğe yönelik olarak degerlendiriyorum
Adam bilgisayarım var yazmış mı ?
Var Hocam😁

Normalde PC kullanıyorum ben zaten Oyun konsolunda aslında ben almayacam kardeslerime aldırtcam Onlar alınca Beraber pes falan atarız ne bilim Solo oyun oynayacağım Zaman Döver kaldırırım açar oynarım😁

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,523
Üyeler
160,398
Son üye
vesileci
Top Bottom