Nurullahavci38
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhaba arkadaşlar, ben normalde 3-4 senedir tüm internet alışverişlerimi ve günlük hayattaki işlemlerimi papara üzerinden gerçekleştiriyordum. Papara kapandığı için farklı bir kredi kartına geçmem lazım ama hangisine geçiceğim konusunda bilgisizim. Paparada en çok kullandığım özellik, birden fazla sanal kart oluşturabiliyordum. Aboneliğe dayalı sitelerde; spotify, netflix gibi ana kartımı vermek yerine sanal kart oluşturuyor ve ödememi yaptıktan sonra limitini bankayı aramadan direkt düzenleyebiliyordum. Ayrıca belli sitelerde cashback sistemi de vardı, yani karlı durumda oluyordum. Birde yaşım 16, kredi kartı derken ay sonu ödemeli karttan bahsetmiyorum, ön ödemeli şekilde olabilecek bir kart almam lazım. İçinde 1000 tl varsa 1000 tl harcayabileceğim, papara tarzı bir karta ihtiyacım var. Cashback sistemi olmasa da en azından limitli sanal kartlar oluşturabileceğim ve ön ödemeli kredi kartı arıyorum kısacası. Dediğim gibi yaşım 16, papara kendi adıma açmama izin veriyordu ama diğerleri kendi adıma açtırmaz muhtemelen. Bu yüzden ailem adına açtırırım muhtemelen. Banka önerilerinizi ve tavsiyelerinizi belirtirseniz sevinirim.