Neler Yeni

Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz?

Hangi Bankanın Kredi Kartını Kullanıyorsun?

• Akbank(AXESS)

Oylar: 83 21.6%
  • Yapı Kredi(WORLD)

Oylar: 78 20.3%
  • Garanti BBVA(BONUS)

Oylar: 93 24.2%
  • QNB Finansbank

Oylar: 37 9.6%
  • İş Bankası(MAXİMUM)

Oylar: 79 20.6%
  • Denizbank

Oylar: 14 3.6%

• Oy kullanan toplam üye
    384

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
SEFA KAYA
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Kredi Kartı alacağım Fakat Karar veremedim.Akbank(Axess) Yapı Kredi(WORLD) Garanti BBVA(Bonus) Kartları en çok tercih edilen kartlarmış.
Hangilerinin Taksit imkanı Çoktur ve indirim puan Vs kazandırır.Tek Kart kullanmak istiyorum diğer türlü zor oluyor
İninal
(-2)

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
VolkiTolki
Twitter
VolkiTolki04
Discord
https://discord.gg/vFacVVKFVG
Kredi Kartı alacağım Fakat Karar veremedim.Akbank(Axess) Yapı Kredi(WORLD) Garanti BBVA(Bonus) Kartları en çok tercih edilen kartlarmış.
Hangilerinin Taksit imkanı Çoktur ve indirim puan Vs kazandırır.Tek Kart kullanmak istiyorum diğer türlü zor oluyor
kanka en para kredi kartı en iyisi
ayda 3 adet 5k lık tutarındaki harcamanı 6 taksit e kadar yapabiliyosun 0 faiz, veya tek bir harcama15 k lık 6 taksit e kadar taksit yapabiliyosun 0 faiz
ayriyeten kart aidatı yok filan süper yani öneririm

#reklam

Garantiden çıkarıyom dedim 4,300 limit verdiler daha da yükseltmiyorlar Yapı kredi 55 Veriyor İş bankası 83 veriyor ne lanet bi banka

GirayHan

80+ Platinum
bana göre en iyi iki banka iş bankası ve yapı kredi'dir.
2 bankayla çalışıyorum.
yapı kredi world gold ve iş bankası maximum platinum kullanıyorum ve çok memnunum.

Merdocum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mert YILDIRIM
İlgilendiği Kategoriler
Genel
2 bankayla çalışıyorum.
yapı kredi world gold ve iş bankası maximum platinum kullanıyorum ve çok memnunum.
Yıllık kart aidat parası ödüyorsunuz değil mi?

GirayHan

80+ Platinum
2 bankayla çalışıyorum.
Bende iptal edin Gold a geçiş yapacağım harcama yapıcam limit yok şaka gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Can Yıldırım
enpara'nın kredi kartını kullanıyorum, ömür boyu aidatsız olması çok iyi gerçekten. diğer bankalardaki yıllık aidatlı kredi kartlarından kurtuldum. faizsiz sonradan taksitlendirme olsun, nakit avans, ekpara, sanal kart avantajları olsun çok memnunum. Havale, EFT, FAST ücretsiz. vadesiz, vadeli, günlük faiz veren birikim hesabı da var. özetle tavsiye ediyorum arkadaşlar.

enpara aşağıdaki adresten başvuru yaptığınızda yedikule hayvan barınağı'ndaki hayvanlara sizin adınıza mama bağışı da yapıyor.
buradan

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Evet World 56,500₺ limit verdi Garanti 4,300 verdi Çok saçma Ama Garanti de bonus yönünden güzel gibi
benim bonus maaş hesabı şuanda ordan kredi kartı almak istesem direk 30.000 ile başlatıyor limitimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantiden çıkarıyom dedim 4,300 limit verdiler daha da yükseltmiyorlar Yapı kredi 55 Veriyor İş bankası 83 veriyor ne lanet bi banka
ben yeni açtım hesabı 4 ay oldu 30.000 limit veriyorlar çıkartmak istesem sana nasıl 4300 verdi anlamadım gitti
(Yeni sigortalı çalışmaya başladım önceden pederin kredi kartını kullanıyordum bir şey alıp taksit yapacağım zaman)

benim bonus maaş hesabı şuanda ordan kredi kartı almak istesem direk 30.000 ile başlatıyor limitimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben yeni açtım hesabı 4 ay oldu 30.000 limit veriyorlar çıkartmak istesem sana nasıl 4300 verdi anlamadım gitti
(Yeni sigortalı çalışmaya başladım önceden pederin kredi kartını kullanıyordum bir şey alıp taksit yapacağım zaman)
Hacı Kredi Raporu aldım baktım ödemelerimi de düzenli yapmışım ben anlamadım gitti

Top Bottom