Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz?

Hangi Bankanın Kredi Kartını Kullanıyorsun?

• Akbank(AXESS)

Oylar: 88 22.4%
  • Yapı Kredi(WORLD)

Oylar: 79 20.1%
  • Garanti BBVA(BONUS)

Oylar: 95 24.2%
  • QNB Finansbank

Oylar: 37 9.4%
  • İş Bankası(MAXİMUM)

Oylar: 80 20.4%
  • Denizbank

Oylar: 14 3.6%

• Oy kullanan toplam üye
    393
Reaksiyon skoru
369
Kredi Kartı alacağım Fakat Karar veremedim.Akbank(Axess) Yapı Kredi(WORLD) Garanti BBVA(Bonus) Kartları en çok tercih edilen kartlarmış.
Hangilerinin Taksit imkanı Çoktur ve indirim puan Vs kazandırır.Tek Kart kullanmak istiyorum diğer türlü zor oluyor

Son düzenleme:
Kredi Kartı alacağım Fakat Karar veremedim.Akbank(Axess) Yapı Kredi(WORLD) Garanti BBVA(Bonus) Kartları en çok tercih edilen kartlarmış.
Hangilerinin Taksit imkanı Çoktur ve indirim puan Vs kazandırır.
World kart 12 aya kadar taksit olabiliyor diğerlerinde 12 ay olmuyor world ve bonus da var puan

Akbank goat ref vereyim 750 veriyordu galiba

akbank candır..

Son düzenleme:
Hangilerinin Taksit imkanı Çoktur ve indirim puan Vs kazandırır.
Bir kere Kuveytürk sağlam kart al. Kart ücreti yok. Her ay 3 kere sonradan 5 takside kadar bölebiliyorsun ücretsiz olarak. Diğerlerinin de ücretsiz kartlarını kullanıyorum. Hepsinde kampanya oluyor. Hangisinde ihtiyacım varsa onu kullanıyorum. E-Ticarette World daha önce gibi.

Garanti Bonus Gençe başvurdum 1100 Lira Limit Verdi Genç olduğu için mi acaba?

YapıKredi tavsiye derim WORD kartının vatan vs. bir çok firma ile anlaşmaları ve kampanyaları oluyor garantininde var bende hiç bir işe yaradığı yok yapıkredi sağ olsun vatanda 10 ay 0 faiz tv aldım, amazonda 500TL word karda özel indirimler oluyor prime üylerine vs.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Limit düşüklüğü genç olduğu için

ben yapıkrediden aldım 33k limit verdiler ve daha 20 yaşında ilk defa kart alıyordum 4 ay sonra limiti 90k yaptılar kullanmamdan dolayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,287
Üyeler
192,675
Son üye
Kayra Bey
Geri