Neler Yeni

Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz?

Hangi Bankanın Kredi Kartını Kullanıyorsun?

• Akbank(AXESS)

Oylar: 84 21.8%
  • Yapı Kredi(WORLD)

Oylar: 78 20.3%
  • Garanti BBVA(BONUS)

Oylar: 93 24.2%
  • QNB Finansbank

Oylar: 37 9.6%
  • İş Bankası(MAXİMUM)

Oylar: 79 20.5%
  • Denizbank

Oylar: 14 3.6%

• Oy kullanan toplam üye
    385

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak

Armi3067

80+ Bronze
Öğrenci limiti 2k olması lazım sizin ilk kartınızsa çok düşük vermişler.
Garanti Babama Bile 2.5K limit verdi.Kredi Puanı baya yüksek Şaşırtıcı
YapıKredi tavsiye derim WORD kartının vatan vs. bir çok firma ile anlaşmaları ve kampanyaları oluyor garantininde var bende hiç bir işe yaradığı yok yapıkredi sağ olsun vatanda 10 ay 0 faiz tv aldım, amazonda 500TL word karda özel indirimler oluyor prime üylerine vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Limit düşüklüğü genç olduğu için
Yapı kredi kullancağım.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Yunus
World ve Maximum kullanıyorum,

İş bankası sonradan taksitlendirme için birebir.
Yapı kredi ise kredi limiti ve taksitlendirme olarak çok iyi.

İkisinden birini kesinlikle öneririm.

World kartımda 120 Bin, Maximumda 30 Bin limit var.
Geçtiğimiz ay Amazondan 6 ay 0 faizle 32 Binlik laptop aldım örneğin o açıdan mantıklı.

Mert

80+ Silver
YKB ve Ziraat başarılı gibi. Kart aidatı kimde yoksa onu al.

batuu123

80+ Bronze
tabi ki garanti bonus.. kart aidatını 1 haftada çıkarırsın akbankta olabilir diğer bankalara bulasma ama

~helloworld

80+ Bronze
Kredi Kartı alacağım Fakat Karar veremedim.Akbank(Axess) Yapı Kredi(WORLD) Garanti BBVA(Bonus) Kartları en çok tercih edilen kartlarmış.
Hangilerinin Taksit imkanı Çoktur ve indirim puan Vs kazandırır.
Kimse neden iş bankasından bahsetmemiş anlamadım. Ben iş bankası ile çalışıyorum mobil uygulaması mükemmel ötesi, kullandığım başka bankalara kıyasla QNB ,ziraat, garanti kullandım garantiye yeni geçtim arayüz berbat, fırsatlarını bilmiyorum tek bir tane fırsatı var onun için ordan hesap açtım. Aktif olarak İş bankası kullanıyorum hem banka kartı hem kredi kartı. Öğrenciyim. 24.200 TL limitim var. Limit artışını kapattırdım yoksa gidecekti 30-35 . İş bankasına başvursan 2000TL limit ile kredi kartı verirler sana garantiyi hiç beğenmedim. Son olarak gerçekten iş bankasının arayüzü çok iyi.

Kimse neden iş bankasından bahsetmemiş anlamadım. Ben iş bankası ile çalışıyorum mobil uygulaması mükemmel ötesi, kullandığım başka bankalara kıyasla QNB ,ziraat, garanti kullandım garantiye yeni geçtim arayüz berbat, fırsatlarını bilmiyorum tek bir tane fırsatı var onun için ordan hesap açtım. Aktif olarak İş bankası kullanıyorum hem banka kartı hem kredi kartı. Öğrenciyim. 24.200 TL limitim var. Limit artışını kapattırdım yoksa gidecekti 30-35 . İş bankasına başvursan 2000TL limit ile kredi kartı verirler sana garantiyi hiç beğenmedim. Son olarak gerçekten iş bankasının arayüzü çok iyi.
nedense iş bankasını ben beğenmedim

*CaptainVictory*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Zafer Baki Yıldız
Kredi Kartı alacağım Fakat Karar veremedim.Akbank(Axess) Yapı Kredi(WORLD) Garanti BBVA(Bonus) Kartları en çok tercih edilen kartlarmış.
Hangilerinin Taksit imkanı Çoktur ve indirim puan Vs kazandırır.
Hocam kredi kartında ne kadar avantajlı olursa yıllık aidatı o kadar pahalı olur.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
hiçbiri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular