T Talha_1 80+ Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 24 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Talha Pazartesi, 15:41 #1 Merhaba uzun zamandır kulaklık arayışındayım fakat tam karar veremedim taksit ile bir kulaklık ve klavye almak istiyorum kulaklık olarak SteelSeries Arctis 7+ Wireless almayı düşündüm iyi midir? daha iyi bir f/p kulaklık önerir misiniz?
Merhaba uzun zamandır kulaklık arayışındayım fakat tam karar veremedim taksit ile bir kulaklık ve klavye almak istiyorum kulaklık olarak SteelSeries Arctis 7+ Wireless almayı düşündüm iyi midir? daha iyi bir f/p kulaklık önerir misiniz?
romenox00 80+ Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 33 Dahası Reaksiyon skoru 6 Konum İzmir İsim Erdal Pazartesi, 19:29 #2 Talha_1 yazmış: Merhaba uzun zamandır kulaklık arayışındayım fakat tam karar veremedim taksit ile bir kulaklık ve klavye almak istiyorum kulaklık olarak SteelSeries Arctis 7+ Wireless almayı düşündüm iyi midir? daha iyi bir f/p kulaklık önerir misiniz? Devamı için tıklayın... Kardeş bende müzik dinlemek için kulak içi kulaklık alacağım ama pek anlamıyorum.
Talha_1 yazmış: Merhaba uzun zamandır kulaklık arayışındayım fakat tam karar veremedim taksit ile bir kulaklık ve klavye almak istiyorum kulaklık olarak SteelSeries Arctis 7+ Wireless almayı düşündüm iyi midir? daha iyi bir f/p kulaklık önerir misiniz? Devamı için tıklayın... Kardeş bende müzik dinlemek için kulak içi kulaklık alacağım ama pek anlamıyorum.