HANGİ KULAKLIĞI ALMALIYIM

peg'

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar merhaba, dayım aracılığıyla yurtdışından kulaklık getirteceğim sizce hangi kulaklığı almalıyım. Benim aklımda Logitech G Pro X2 vardı ancak sizin fikirlerinizi de almak istedim. Gerçekten mikrofon benim için çok önemli her hafta 1-2 gün online toplantıya giriyorum. Bunun dışında zamanım VALO-CS-PUBG-FİFA-FOREST gibi oyunlarla geçiyor özellikle fps oyunlarında iyi performans almak istiyorum. Siz ne önerirsiniz şimdiden çok teşekkürler

Kesinlikle beklediğim özellikler:

• Kaliteli Mikrofon
• Bass-mid-tiz iyi olması
• FPS odaklı oyunlarsa istediğim sonucu alabilmek.
• Kronik bir sorunu olmaması (Kırılan eklem yerleri olması gibi)

Logitech g Pro x 2, Steelseries nova ve arctis serileri, hyperx cloud 2-3 ve g733 kullanmış biri olarak size cloud 3 wireless önerebilirim hocam. Eksi yanı deri ped olması. Mikrofon ve şarj konusunda gayet başarılı. G Pro x2 ses yüksekliği açısından yeterli değil

Logitech g Pro x 2, Steelseries nova ve arctis serileri, hyperx cloud 2-3 ve g733 kullanmış biri olarak size cloud 3 wireless önerebilirim hocam. Eksi yanı deri ped olması. Mikrofon ve şarj konusunda gayet başarılı. G Pro x2 ses yüksekliği açısından yeterli değil
değerli cevabınız için teşekkürler. cloud serisini çok düşündüm ancak deri pad gerçekten istemediğim bir şey ekstra bulacağım kumaş pad diğer kumaş padli modellere nazaran daha çok bozuyormuş kalitesini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri