Hangi kulaklığı tercih etmeliyim

Alınabiliyorsa Nova Pro Wireless alınabilir.

Bütçen zorlanmıyorsa Nova Pro,biraz daha ucuz olsun dersen h80max tavsiye ederim.

Nova pro cidden fiyatının halkını verir mi çünkü nerdeyse 2 kat fiyat farkı var aralarında diğerleriyle

Bütçen zorlanmıyorsa Nova Pro,biraz daha ucuz olsun dersen h80max tavsiye ederim.
parolapara kampanyası ile ben de 1000 tl civarında bir kulaklık almak istiyorum. F/p olarak önerebileceğin bir kulaklık var mı acaba?

parolapara kampanyası ile ben de 1000 tl civarında bir kulaklık almak istiyorum. F/p olarak önerebileceğin bir kulaklık var mı acaba?
Az önce baktım hocam gaming gen ve itopyaya ama iyi diyebileceğim bir kulaklık göremedim.İtopyada Blackshark v2x yeşil rengi 2k ya düşmüş onu parolapara ile alabilirsiniz isterseniz.

Az önce baktım hocam gaming gen ve itopyaya ama iyi diyebileceğim bir kulaklık göremedim.İtopyada Blackshark v2x yeşil rengi 2k ya düşmüş onu parolapara ile alabilirsiniz isterseniz.
iyzicodan itopya ile indirim alınabiliyor mu acaba? iyzico sitesinde itopya gözükmüyor

Bütçem 11k
eksta bir mikrofon almak istemiyorum bu yüzden kulaklığın mikrofonunun kalitesiz olmasını istemiyorum önerilerin için teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan blackshark V2 pro ya daha yakınım ama fiyat farkı cidden degecekse SS artic nova pro veya Logitech pro 2 alabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan blackshark V2 pro ya daha yakınım ama fiyat farkı cidden degecekse SS artic nova pro veya Logitech pro 2 alabilirim

Nova pro cidden fiyatının halkını verir mi çünkü nerdeyse 2 kat fiyat farkı var aralarında diğerleriyle
Fiyatına göre performansı bakımından HS80 Max daha iyi olur, mikrofon da önemliyse aynı şekilde daha kullanışlıdır. Nova Pro Wireless'a verilebiliyorsa 11-12k verilebilir, HS80 Max de daha düşük fiyata memnun eder. Fiyat farkına göre kalite farkı hissedilmeyebilir. G Pro X 2 Lightspeed alınabilir gelmiyor.

Fiyatına göre performansı bakımından HS80 Max daha iyi olur, mikrofon da önemliyse aynı şekilde daha kullanışlıdır. Nova Pro Wireless'a verilebiliyorsa 11-12k verilebilir, HS80 Max de daha düşük fiyata memnun eder. Fiyat farkına göre kalite farkı hissedilmeyebilir. G Pro X 2 Lightspeed alınabilir gelmiyor. https://www.gaming.gen.tr/urun/6194...iyah-7-1-surround-gaming-kulaklik-981-001470/

Hocam bu kulaklık nasıldır acaba. Parolapara kampanyası ile almayı düşünüyorum.

Kablolu 1. serisi. Fiyatı biraz yüksek, ilk tercih olacak seçenek değil açıkçası.
Onerebileceginiz bir kulaklık var mi peki? Cashback kampanyasi ile alabilecegimiz? Bir de attığım kulaklık cashbacklerle filan 2880 e gelecek aslında. Yine de ilk tercih olmamalı mı?

Son düzenleme:
Geri