Neler Yeni

Çözüldü✓ HANGİ KULAKLIK DAHA İYİ

terasera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ömer faruk asutay
Bütçe
5000
merhabalar yeni bir kulaklık almaya karar verdim ancak 3 kulaklık arasında kaldım bu kulaklıklar;
Corsair HS80
Razer barracuda x 2022
HyperX cloud 3
siz hangisini öneririsiniz veya bunların dışında önericeniz bir şey var mı
şahsen ben şuan razerdayım dışardada kullanmak istediğim için ama genede fikir almak en iyisi
cevapalrınızı bekliyorum

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
merhabalar yeni bir kulaklık almaya karar verdim ancak 3 kulaklık arasında kaldım bu kulaklıklar;
Corsair HS80
Razer barracuda x 2022
HyperX cloud 3
şahsen ben şuan razerdayım dışardada kullanmak istediğim için ama genede fikir almak en iyisi
cevapalrınızı bekliyorum
Cloud 3

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,490
İsim
Emir
Barracudayı ele.Üçünü de kullandım.Ek olarak bu kulaklıkları dışarısı için kullanamazsın.Amaçlarına uygun deği.Dışarısı için ayrı kulaklık alman gerek.Bu kulaklıklar genel kullanım için mi yoksa fps için mi alınıyor

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
Corsair HS80
Razer barracuda x 2022
HyperX cloud 3
cevapalrınızı bekliyorum
Aralarında en alınabilir nova 7 ve g733

terasera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ömer faruk asutay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Barracudayı ele.Üçünü de kullandım.Ek olarak bu kulaklıkları dışarısı için kullanamazsın.Amaçlarına uygun deği.Dışarısı için ayrı kulaklık alman gerek.Bu kulaklıklar genel kullanım için mi yoksa fps için mi alınıyor
genel kullanım daha çok hem çok FPS oyunu oynayan biri değilim barracuda için dışardada kullanırım dememin sebebi bluetooth özelliğinin olmasıydı

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
iyasada herkesin merak ettiği çoğu kulaklığı uzun süre deneyimledim ve kendi tecrübelerimi size aktarmak istiyorum.Bu detaylı bir anlatım olmayacak önemli noktalarına değineceğim detaylarını yönelteceğiniz sorular ile ivedilikle cevaplarım.

Razer Barracuda X
Son sesi az,konforu ses kalitesi mikrofonu üzmez ama en büyük sorunu plastik eklem parçaları kafadayken çat çut tak tuk ses yapıyor.Yoğun bir trim sesi var

Razer Barracuda
Barracuda x ile arasında ciddi performans farkı var ve aynı plastik sorunu devam ediyor.1 hafta içinde bu sebepten dolayı sattım.(Kronik plastik sorunu olduğu aşikar çoğu kişinin plastiği çatlak tarzı kırılmış.Barracuda serisinin önünden bile geçmeyin.

G733
Kulaklık çok hafif malzeme kalitesi full plastik ama razer gibi plastik eklem parçalarında trim sesi sorunu yok.Ses kalitesi güzel mikrofon kalitesi çokta iyi değil.

Cloud 3 Wireless
Yazılımı diğerlerine göre biraz noksan ama çok fazla eksi yazacak bir durumu yok.Çok övülecek ve gömülecek bir özellikte aklıma gelmedi.İyi bir kulaklık.

Hs80
3 saat içinde iade ettiğim kulaklıktır,teknik verisi hakkında gram yorum yapamam ama felaket ağır ve konforsuz bir kulaklık.ağırlık dağılımı sanırım kötü gün içinde hemen iade ettim.

G735
Tasarımı ve özellikleri mutlu etti ama çoğu kafa yapısına uymuyor.Biraz reddit araştırması yaptım ve çoğu kişi bu durumdan bahsetmiş zaten çok çok sevilen bir model olmadı.

Arctis Nova 7
Beni bu listede en mutlu eden kulaklık.Mükemmel bir yazılımı var,doğru eq ayarları ile kulaklığa stage 3 yazılım atıyor gibi oluyorsunuz.Bluetooth özelliği benim çok işime yaradı dışarıda da fazlasıyla kullandım.Hafif denebilecek bir kulaklık değil ama ağırlık dağıtımı üzerine iyi çalışılmış hs80 ile mukayese bile etmem.

Arctis Nova Pro Wireless
Nova 7 nin ağa babası.Fiyatı biraz pahalı,oyuncu kulaklığı olarak kullandığım en pahalı model tek sorunu biraz terletiyor.Kışın bile terliyordum.
Benim şahsi değerlendirmem bu yönde umarım yardımcı olur

terasera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ömer faruk asutay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aralarında en alınabilir nova 7 ve g733
nova için maalesef bütçe sıkıntım var g733 içinde internetde araştırınca aslında en azından HS80 in daha iyi olduğu kaanatindeyim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,490
İsim
Emir
genel kullanım daha çok hem çok FPS oyunu oynayan biri değilim barracuda için dışardada kullanırım dememin sebebi bluetooth özelliğinin olmasıydı
Barracuda x ikisine göre de her konuda geri kalıyor.Fps için değilse hs80 ön eririm fakat 20saat fabrika süresi var.Cloud 3 ise +65 saat sunuyor.Bunu bilerek hs80i alın

berkaysenocak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Cloud2 kullandığım rahatsızlık olarak başımdan çıkartmak istediğim kulaklıktı ama müzik hissiyatı çevresel sesleri ve özellikle basları diğer modellere göre daha iyi. HS80 konfor ve mikrofon olarak hepsinin önünde seside tatmin edici. Senin tercihin ben HS80 seçerdim bu 3 lü arasında. Nova 7p ve Logitech G pro X F/p kulaklık değil bence onlara yanaşmanı tavsiye etmem

MoonWalk

80+ Bronze
Konforu ve 25-27 saat pil ömrü asıl mesele. Bunlar dışında alınabilir bir model.
Razer barracuda x 2022
Bu modellere göre çok daha altta kaldığından elenmeli.
Ufak bir ayarla memnun edecek seviyeye geliyor. Çoğu yönüyle tam bir oyuncu kulaklığı.
Dışarıda da kullanmak gerekecekse Nova 5 Wireless'a bakılabilir.

terasera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ömer faruk asutay
Cloud2 kullandığım rahatsızlık olarak başımdan çıkartmak istediğim kulaklıktı ama müzik hissiyatı çevresel sesleri ve özellikle basları diğer modellere göre daha iyi. HS80 konfor ve mikrofon olarak hepsinin önünde seside tatmin edici. Senin tercihin ben HS80 seçerdim bu 3 lü arasında. Nova 7p ve Logitech G pro X F/p kulaklık değil bence onlara yanaşmanı tavsiye etmem
şahsen şuan fps oyunlarına çok ağırlık vermek yerine konfora ağırlık veriyorum yardımınız için teşekkür ederim hs80 alıcak gibiyim

MoonWalk

80+ Bronze
şahsen şuan fps oyunlarına çok ağırlık vermek yerine konfora ağırlık veriyorum yardımınız için teşekkür ederim hs80 alıcak gibiyim
Mikrofonu çıkmıyor, bluetooth modu bulunmuyor. Evde kullanım için ideal, fiyatına göre memnun edecek kıvamda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,872
Üyeler
171,656
Son üye
allegroxd
Top Bottom