Neler Yeni

Hangi laptop alıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
Beyler sizce hangisini alıyım soldaki biraz bütçemi aşıyor ama sizin tavsiyenizi beklerim birde başka önerebileceğiniz 4060 laptop varsa beklerim

Ekler

• Screenshot_2025-04-03-01-14-11-818_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2025-04-03-01-14-11-818_trendyol.com.jpg
    466 KB · Hit: 15
  • Screenshot_2025-04-03-11-53-05-741_com.dmall.mfandroid.jpg
    Screenshot_2025-04-03-11-53-05-741_com.dmall.mfandroid.jpg
    418.7 KB · Hit: 12

Kerem*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kerem
Beyler sizce hangisini alıyım soldaki biraz bütçemi aşıyor ama sizin tavsiyenizi beklerim birde başka önerebileceğiniz 4060 laptop varsa beklerim
hocam laptop almamanızı şiddetle önermem ekran kartı kasalı sistemlere göre çok düşük kalıyor ben geçen yaz kasalı sistem toplamakla uğraşmak istemediğim için laptop aldım fakat almaz olaydım şu an bin pişmanım çıkan sıkıntılar mı dersin oyunlarda fiyatına göre düşük fps mi dersin yani çok güçlü bir nedeni yoksa laptop almanızı önermem

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam laptop almamanızı şiddetle önermem ekran kartı kasalı sistemlere göre çok düşük kalıyor ben geçen yaz kasalı sistem toplamakla uğraşmak istemediğim için laptop aldım fakat almaz olaydım şu an bin pişmanım çıkan sıkıntılar mı dersin oyunlarda fiyatına göre düşük fps mi dersin yani çok güçlü bir nedeni yoksa laptop almanızı önermem
tamamdır sağol ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

karar veremedim daha

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
abdulkadir bayram
Bu nası bi yorum? Zaten masaüstü kadar performans vermediği belli yani. Olay taşınabilir olması. Yani şu laptop konularına masaüstü alın diyenlerden gına geldi. Adamın hayatı ona uygun belki sürekli taşıması lazım oda biliyor laptopun masaüstü kadar iyi olmadığını. Adam sizden laptop önerisi istemiş daha fazlasını değil.

Kerem*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kerem
Bu nası bi yorum? Zaten masaüstü kadar performans vermediği belli yani. Olay taşınabilir olması. Yani şu laptop konularına masaüstü alın diyenlerden gına geldi. Adamın hayatı ona uygun belki sürekli taşıması lazım oda biliyor laptopun masaüstü kadar iyi olmadığını. Adam sizden laptop önerisi istemiş daha fazlasını değil.
benden laptop önerisi istediğini biliyorum. ben de bu yorumları atanlara sinirleniyodum kendi konularıma fakat son bir uyarı yapmak istedim ve sebebinin çok güçlü olmasından emin olmasını istedim çünkü ben laptopumu aldığımdan beri cidden çok pişmanım ve sorunlar peşimi bırakmadı yeniden özür dilerim rahatsız ettiysem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,213
Üyeler
171,320
Son üye
Mzalaq
Top Bottom