Yusuf_2335
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
hocam laptop almamanızı şiddetle önermem ekran kartı kasalı sistemlere göre çok düşük kalıyor ben geçen yaz kasalı sistem toplamakla uğraşmak istemediğim için laptop aldım fakat almaz olaydım şu an bin pişmanım çıkan sıkıntılar mı dersin oyunlarda fiyatına göre düşük fps mi dersin yani çok güçlü bir nedeni yoksa laptop almanızı önermemBeyler sizce hangisini alıyım soldaki biraz bütçemi aşıyor ama sizin tavsiyenizi beklerim birde başka önerebileceğiniz 4060 laptop varsa beklerim
tamamdır sağolhocam laptop almamanızı şiddetle önermem ekran kartı kasalı sistemlere göre çok düşük kalıyor ben geçen yaz kasalı sistem toplamakla uğraşmak istemediğim için laptop aldım fakat almaz olaydım şu an bin pişmanım çıkan sıkıntılar mı dersin oyunlarda fiyatına göre düşük fps mi dersin yani çok güçlü bir nedeni yoksa laptop almanızı önermem
karar veremedim daha
Bu nası bi yorum? Zaten masaüstü kadar performans vermediği belli yani. Olay taşınabilir olması. Yani şu laptop konularına masaüstü alın diyenlerden gına geldi. Adamın hayatı ona uygun belki sürekli taşıması lazım oda biliyor laptopun masaüstü kadar iyi olmadığını. Adam sizden laptop önerisi istemiş daha fazlasını değil.hocam laptop almamanızı şiddetle önermem ekran kartı kasalı sistemlere göre çok düşük kalıyor ben geçen yaz kasalı sistem toplamakla uğraşmak istemediğim için laptop aldım fakat almaz olaydım şu an bin pişmanım çıkan sıkıntılar mı dersin oyunlarda fiyatına göre düşük fps mi dersin yani çok güçlü bir nedeni yoksa laptop almanızı önermem
benden laptop önerisi istediğini biliyorum. ben de bu yorumları atanlara sinirleniyodum kendi konularıma fakat son bir uyarı yapmak istedim ve sebebinin çok güçlü olmasından emin olmasını istedim çünkü ben laptopumu aldığımdan beri cidden çok pişmanım ve sorunlar peşimi bırakmadı yeniden özür dilerim rahatsız ettiysemBu nası bi yorum? Zaten masaüstü kadar performans vermediği belli yani. Olay taşınabilir olması. Yani şu laptop konularına masaüstü alın diyenlerden gına geldi. Adamın hayatı ona uygun belki sürekli taşıması lazım oda biliyor laptopun masaüstü kadar iyi olmadığını. Adam sizden laptop önerisi istemiş daha fazlasını değil.