Lady-Of-Ice
80+ Gold
Dell hem işlemci hem ekran kartı olarak daha iyi.
Hocam kasa benim için o kadar önemli değil ama ekran ips olsa iyi olurdu. Önemli bir sorum var bu bilgisayarlarla oyun motorları nasıl çalışır? Yazılım ve grafik tasarım öğrenmek için uygun mudur?1235u bir tık daha iyi ama çok da fark yok hocam çok hissedilmez bence
Bana kalırsa 2 sini de gözünle görüp incelersen thinkbook u alacağını düşünüyorum
Tabi benim bakış açım ben sadece özelliklere önem vermiyorum kasa kalitesi ekran kalitesi verdiği hissiyat vs de bakıyorum arada bayağı fark olsaydı dell derdim ben de ama performans da pek uçuk bir fark olucağını düşünmüyorum
Hocam anlamıyorum o işten ancak heralde oyun motorlarının en düşüklerinden biri unity ve onda bile zorlanabilir bu laptoplar bilen arkadaşlar illaki vardır onun için ayrı konu açsan daha güzel olurHocam kasa benim için o kadar önemli değil ama ekran ips olsa iyi olurdu. Önemli bir sorum var bu bilgisayarlarla oyun motorları nasıl çalışır? Yazılım ve grafik tasarım öğrenmek için uygun mudur?
valla TN panel çok kötü VA idare eder IPS en iyisi TN ile IPS arasındaki farkı kör göz anlar ama VA ile IPS arasındaki fark kaftanınızda canlanan kadardırNe kadar fark eder ona göre bilgilendirirseniz çok farklı değilse önemli değil ama herkes ips tercih etmemi söylüyor
Anladım hocam teşekkür ederimvalla TN panel çok kötü VA idare eder IPS en iyisi TN ile IPS arasındaki farkı kör göz anlar ama VA ile IPS arasındaki fark kaftanınızda canlanan kadardır
hayırlı olsun hocamAnladım hocam teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Masaüstü sipariş etim inşallah üzmez