Neler Yeni

Hangi laptop daha iyi olur ?

redapple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
red apple
Bütçe
5500
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail
Ofis iş için kullanacağım . Aradaki belirgin farklar nedir yazarsanız sevinirim bellek hızı vs . Önemli mi

Buda diğeri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangisinin işletim sistemi daha iyi ryzen 7 3700u mu i5 1135g7 mi bilgisi olan ?

Son düzenleme:

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Sefa
IdeaPad 5 olanın hem işlemcisi daha güçlü hem de Ram Frekansları daha yüksek. Ben olsam 5 olanı alırdım, yani pahalı olanı.

redapple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
red apple
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Techno08

IdeaPad 5 olanın hem işlemcisi daha güçlü hem de Ram Frekansları daha yüksek. Ben olsam 5 olanı alırdım, yani pahalı olanı.
Ama SSD daha düşük ? Ofis işlerinde ram frekansı yüksek olması etkiler mi vide film falan izleme de

Ama SSD daha düşük ? Ofis işlerinde ram frekansı yüksek olması etkiler mi vide film falan izleme de
Bu fiyatta onerebilxefiniz başka var mı bilgisyaar

@Barış Yalçın hocam sizin onerebilceginiz 5800 civarını geçmeyecek bilgisyar laptop var mı iş ofis icin

Son düzenleme:

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Sefa
@Techno08

Bu fiyatta onerebilxefiniz başka var mı bilgisyaar

@Barış Yalçın hocam sizin onerebilceginiz 5800 civarını geçmeyecek bilgisyar laptop var mı iş ofis icin
Hayır sadece ofis işlerinde bu aradaki fark çok büyük bir açık oluşturmayacaktır. Yalnızca diğerinin bir tık daha iyi olduğunu söylemek istedim ben. IdeaPad 3 modelinin 512 gb olması da ayrı bir konu tabii ki.

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail
Ofis iş için kullanacağım . Aradaki belirgin farklar nedir yazarsanız sevinirim bellek hızı vs . Önemli mi

Buda diğeri

Hangisinin işletim sistemi daha iyi ryzen 7 3700u mu i5 1135g7 mi bilgisi olan ?
Ofis için iki cihaz da yeterli. Size hafıza lazımsa 512GB olanını alabilirsiniz.

redapple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
red apple
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular