Guzel cihaz hocam listeme ekledim tesekkurler
Hocam victuslar Intel işlemcili olmadığı sürece güzel cihazlar. Fiyatına göre özellikleri güzeldir fakat bununla paralel olarak ekranı, kasası bir tık kalitesizdir. Bence oyun oynamayı düşünmüyorsanız Macbook M2,M3 çipli bakabilirsiniz.Guzel cihaz hocam listeme ekledim tesekkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.n11.com/urun/hp-victus-...-dizustu-bilgisayar-53028830?magaza=vpbilisim şu cihaz nasil hocam
Bende bir hafta önce victus aldım, memnunum tavsiye ederim.Hocam victuslar Intel işlemcili olmadığı sürece güzel cihazlar. Fiyatına göre özellikleri güzeldir fakat bununla paralel olarak ekranı, kasası bir tık kalitesizdir. Bence oyun oynamayı düşünmüyorsanız Macbook M2,M3 çipli bakabilirsiniz.
Hocam valla her gun laptopa bakacagim ekran guzel olmali o yuzden eledim victusu. Macbook almak istedim ama win tabanli uygulamalari acamiyorum o yuzden macbook alamamHocam victuslar Intel işlemcili olmadığı sürece güzel cihazlar. Fiyatına göre özellikleri güzeldir fakat bununla paralel olarak ekranı, kasası bir tık kalitesizdir. Bence oyun oynamayı düşünmüyorsanız Macbook M2,M3 çipli bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende bir hafta önce victus aldım, memnunum tavsiye ederim.
Ekran kötü değil parlaklık tarafında kalitesiz. Doğrudan güneş ışığının altında olmadığın sürece problem çıkarmaz. Alternatif olarak Asus tuf modellerine bakabilirsinizHocam valla her gun laptopa bakacagim ekran guzel olmali o yuzden eledim victusu. Macbook almak istedim ama win tabanli uygulamalari acamiyorum o yuzden macbook alamam
Srgb orani 62.5 hocam. Ben hep %100 kullaniyorum bakinca fark ediyorum gozume batiyor. Onun disinda da laptop bulamadim ya ne alsam bilemiyorum tuf var 40a ama ryzen 7 7735hs var islemcisini begenmedimEkran kötü değil parlaklık tarafında kalitesiz. Doğrudan güneş ışığının altında olmadığın sürece problem çıkarmaz. Alternatif olarak Asus tuf modellerine bakabilirsiniz
Keşke 1 ay önce baksaydınız ortalık laptop kaynıyordu. Umarım istediğiniz gibi model bulursunuzSrgb orani 62.5 hocam. Ben hep %100 kullaniyorum bakinca fark ediyorum gozume batiyor. Onun disinda da laptop bulamadim ya ne alsam bilemiyorum tuf var 40a ama ryzen 7 7735hs var islemcisini begenmedim
Umarim bulabilirim hocam saolunKeşke 1 ay önce baksaydınız ortalık laptop kaynıyordu. Umarım istediğiniz gibi model bulursunuz