O laptopta soğumuyor hocam maalesef arkadaşımda vardı hoi4 ets2 felan oynarken işlemci 100 dereceleri görüyordu.M4 air almaktansa M2 Macbook Pro daha mantıklı geliyor fakat windows mu apple mı daha ona karar veremedim. Hp victus 16 var 4060 ekran kartı intel i7 14700 işlemcili 40 k civarında ikinci elleri o var aklımda şuan ama bilemiyorum almışken düzgün bir şey olsun istiyorum
Hp Victus 4060 intel i7 14700ilk attığın ryzen victuslarda hall sensör problemi var render için ryzen yetersiz kalır zaten intel render da bir tık önde 40k 14700hx 4060 victus varsa bakın bi bence
acerin fiyatı gereksiz pahalı geldi macbook veya victus mantıklı4k videolar renderlayıp after effect üzerinde efektif videolar yapacağım. Aklımda şu 3 bilgisayar var belki aradada sıkılıp oyunada girerim.
Hp Victus
Acer Nitro
Macbook Pro M2
Masaüstü şuanda alamıyorum anakartını ve kasasını aldım kendim toplamak için fakat 35 40k bütçem var o parayada AM5 bazında iş görür masaüstü toplamam çok zor o yüzden şimdilik laptop ile idare edeceğim
Bence hocam o zaman acer nitro alın mis gibi sıvı soğutmasını yeniletmeniz gerekebilir sadece onun dışı sağlam laptopM4 air almaktansa M2 Macbook Pro daha mantıklı geliyor fakat windows mu apple mı daha ona karar veremedim. Hp victus 16 var 4060 ekran kartı intel i7 14700 işlemcili 40 k civarında ikinci elleri o var aklımda şuan ama bilemiyorum almışken düzgün bir şey olsun istiyorum
40kya alınır ekran beklentiniz olmasın pek iyi değil ekranı 45ntsc onun dışında iyi laptopHp Victus 4060 intel i7 14700
Hocam şunun 2. Elini almayı düşünüyorum bu nasıldır?
2. El Hp Victus 16 hocam direkt şu bilgisayar alınır mı ikinci el olarak bakıp yardımcı olur musunuz?40kya alınır ekran beklentiniz olmasın pek iyi değil ekranı 45ntsc onun dışında iyi laptop
37k bu laptop için bedava sen yinede 35k olur mu diye sor alınır garantiside var hem2. El Hp Victus 16 hocam direkt şu bilgisayar alınır mı ikinci el olarak bakıp yardımcı olur musunuz?