Yardım Hangi Laptop Daha Mantıklı?

M4 air almaktansa M2 Macbook Pro daha mantıklı geliyor fakat windows mu apple mı daha ona karar veremedim. Hp victus 16 var 4060 ekran kartı intel i7 14700 işlemcili 40 k civarında ikinci elleri o var aklımda şuan ama bilemiyorum almışken düzgün bir şey olsun istiyorum
O laptopta soğumuyor hocam maalesef arkadaşımda vardı hoi4 ets2 felan oynarken işlemci 100 dereceleri görüyordu.

4k videolar renderlayıp after effect üzerinde efektif videolar yapacağım. Aklımda şu 3 bilgisayar var belki aradada sıkılıp oyunada girerim.

Hp Victus
Acer Nitro
Macbook Pro M2

Masaüstü şuanda alamıyorum anakartını ve kasasını aldım kendim toplamak için fakat 35 40k bütçem var o parayada AM5 bazında iş görür masaüstü toplamam çok zor o yüzden şimdilik laptop ile idare edeceğim
acerin fiyatı gereksiz pahalı geldi macbook veya victus mantıklı

M4 air almaktansa M2 Macbook Pro daha mantıklı geliyor fakat windows mu apple mı daha ona karar veremedim. Hp victus 16 var 4060 ekran kartı intel i7 14700 işlemcili 40 k civarında ikinci elleri o var aklımda şuan ama bilemiyorum almışken düzgün bir şey olsun istiyorum
Bence hocam o zaman acer nitro alın mis gibi sıvı soğutmasını yeniletmeniz gerekebilir sadece onun dışı sağlam laptop

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,655
Üyeler
184,478
Son üye
Sorloth
Geri