Neler Yeni

hangi laptop gaming ?

redapple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
red apple

arkadaşlar daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum. ona göre düşünürsek hangisini almalıyım ? birfde bu 1tb hdd+ssd şeklidne olması sıkıntı yaratırmı ?? hdd olması bilgisayarı yavaşlatır mı ? tek ssd olması daha mı iyidir 512 gb ssd

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
üçü de gaming.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri

arkadaşlar daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum. ona göre düşünürsek hangisini almalıyım ? birfde bu 1tb hdd+ssd şeklidne olması sıkıntı yaratırmı ?? hdd olması bilgisayarı yavaşlatır mı ? tek ssd olması daha mı iyidir 512 gb ssd
hdd+ssd iyidir kastırma yapmaz windows ssdye kurulduğu için ssdden çalışır ve ssd daha hızlıdır depolama olarakta genelde hdd+ssd kullnılır hep kasalarda vs dikkat ederseniz farkedersiniz

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı

Bence ortadakini al depolama olarak windowsu ssdye oyunları hddye atarsın sonradan ram eklersin olur biter.

Techno08

80+ Gold
Lenovo 120 hz olduğu için lenovo daha mantıklı olacaktır.

redapple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
red apple
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovo 120 hz olduğu için lenovo daha mantıklı olacaktır.
peki hocam coil whine sorunu olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hdd+ssd iyidir kastırma yapmaz windows ssdye kurulduğu için ssdden çalışır ve ssd daha hızlıdır depolama olarakta genelde hdd+ssd kullnılır hep kasalarda vs dikkat ederseniz farkedersiniz
bilgilendirme için cok teşekkür ederim :) oyunu mesela hdd kursak sıkıntı olmaz herhalde donma vs.

Top Bottom