Neler Yeni

HANGİ LAPTOPU ALMALIYIM

efe.bal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Bal
Arkadaşlar bu iki laptop arasında kaldım yine bu fiyatlar bandında başka tavsiyeleriniz varsa önerilere açığım sizce hangisini almalıyım hp markası güvenilir midir

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,417
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Arkadaşlar bu iki laptop arasında kaldım yine bu fiyatlar bandında başka tavsiyeleriniz varsa önerilere açığım sizce hangisini almalıyım hp markası güvenilir midir
ben olsam hp victus alırdım neden diye sorarsan
Daha güçlü işlemci
32gb ram
ıps panel ekran olması

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Şan Özşaho
İkisininde 105w ekran kartı değeri var (msi ve hp) ama acer predator 140w, rtx 4000 serisinde 100w üstü olması yeterli oluyor o nedenle hangisini alacağınız size kalmış hp victus son dönemlerde fiyat performans anlamında çok tutulmuş bir model işlemci,ram,depolama konusunda yeterli donanımlara sahip msi katana yapı kalitesi olarak hp'den üstün ancak işlemci ram konusunda daha düşük, acer predator acer'in üst seviye laptop modellerinden birisidir ekran kartı watt değeri daha yüksektir bu da daha çok güç tüketme olasılığı olduğu anlamına gelir ama performans ihtiyacınızda ekstra 35w yardımcı olacaktır. (Render gibi bilgisayarı zorlayan işlerde özellikle) ben olsam eğer çok uzun süre kablosuz kullanmayacağım acer predator alırdım ama hp'de güzel bir seçenek onu da söylemeden geçemem dış kasası komple plastik olması dışında. Hangi laptopu alırsanız alın bakıma götürmeyi asla unutmayın laptoplae kapalı bir kutu gibi olduğundan içine giren toz hava akışını zorlaştırır ve laptopun ısınmasını haliyle performans kaybına sebep olur, ayrıca yüksek performans için her zaman kabloyla takılı olması gerekir.

efe.bal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Bal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisininde 105w ekran kartı değeri var (msi ve hp) ama acer predator 140w, rtx 4000 serisinde 100w üstü olması yeterli oluyor o nedenle hangisini alacağınız size kalmış hp victus son dönemlerde fiyat performans anlamında çok tutulmuş bir model işlemci,ram,depolama konusunda yeterli donanımlara sahip msi katana yapı kalitesi olarak hp'den üstün ancak işlemci ram konusunda daha düşük, acer predator acer'in üst seviye laptop modellerinden birisidir ekran kartı watt değeri daha yüksektir bu da daha çok güç tüketme olasılığı olduğu anlamına gelir ama performans ihtiyacınızda ekstra 35w yardımcı olacaktır. (Render gibi bilgisayarı zorlayan işlerde özellikle) ben olsam eğer çok uzun süre kablosuz kullanmayacağım acer predator alırdım ama hp'de güzel bir seçenek onu da söylemeden geçemem dış kasası komple plastik olması dışında. Hangi laptopu alırsanız alın bakıma götürmeyi asla unutmayın laptoplae kapalı bir kutu gibi olduğundan içine giren toz hava akışını zorlaştırır ve laptopun ısınmasını haliyle performans kaybına sebep olur, ayrıca yüksek performans için her zaman kabloyla takılı olması gerekir.
Ben bilgisayarın uzun ömürlü olmasını istiyorum sizce en uzun ömürlü hangisidir ve 35w dediğiniz kısmı anlamadım bu laptopa ek bataryami taktırmak lazım bu bilgisayar digerlerinden dahadami hızlı pili bitiyor ve illa sarjda oynamam lazım gibi biseydenmi bahsettiniz bide sizce bu fiyat bandında siz ne alırdınız başka laptop fln önerilere açığım

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Şan Özşaho
140 watt değere sahip olduğu için kablosuz kullanımda daha çok pili tüketecektir bu da daha çabuk şarjın bitmesine sebep olacaktır bundan bahsetmeye çalıştım, acer predator soğutma konusunda iyi olan bir model acer'in üst segment olarak adalndırdığı bir seri ben sızım yerinizde olsam onu tercih ederdim ancak dediğim gibi güç tüketimi yüksek olduğundan kablosuz uzun süre kullanamazsınız ev ortamında bir sorun oluşturmaz ancak kafede birşeyler yudumlarken laptop ile uğraşayım derseniz ve yanınızda kablo yoksa çok uzun süre kullanamazsınız sonuçta bunlar oyun bilgisayarları

efe.bal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Bal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
140 watt değere sahip olduğu için kablosuz kullanımda daha çok pili tüketecektir bu da daha çabuk şarjın bitmesine sebep olacaktır bundan bahsetmeye çalıştım, acer predator soğutma konusunda iyi olan bir model acer'in üst segment olarak adalndırdığı bir seri ben sızım yerinizde olsam onu tercih ederdim ancak dediğim gibi güç tüketimi yüksek olduğundan kablosuz uzun süre kullanamazsınız ev ortamında bir sorun oluşturmaz ancak kafede birşeyler yudumlarken laptop ile uğraşayım derseniz ve yanınızda kablo yoksa çok uzun süre kullanamazsınız sonuçta bunlar oyun bilgisayarları
Benim için şarjının uzun gitmeside önemli çünkü kütüphanede ders çalışmak içinde alıyorum başka bir laptop öneriniz varmıdır

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Şan Özşaho
Benim için şarjının uzun gitmeside önemli çünkü kütüphanede ders çalışmak içinde alıyorum başka bir laptop öneriniz varmıdır
Genel olarak oyuncu laptopları 2-3 saati geçmeyen süreler sunuyorlar

efe.bal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Bal

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Şan Özşaho
Peki son olarak bu laptop nekadar sürede şarj olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece YouTube açsam bilemi okadar gidio hmm
Güç tasarrufu moduna alacaksınız, ekran parlaklığını kısacaksınız acer predatör uygulamasından bazı ufak ayarlar yapılıyorsa yapacaksınız maksimum şarj süresi için her gaming laptop'ta yaşanan bir olay hızlı şarj bitmesi, kütüphane çalışmalarında duvar kenarı priz yani yerler aramanız gerekecek ayrıca oyuncu laptopları ortalama 3 kilo civarıdır yani biraz ağırdırlar yapısı ve gerekliliğ öne alınırsa notebook gibi kolay taşınmazlar notebooklar hafif ve uzun saatler çalışma olanağı sağlıyorlar 5-7 saat çalışan modeller bulmak o kadar zor değil ancak oyuncu laptopları için bu değerler neredeyse imkansız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,808
Üyeler
171,983
Son üye
fleess
Top Bottom