Neler Yeni

Son kez konu açıyorum gelen cevaplara göre satın alacağım yardımcı olur musunuz

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Qwerty1029384756
Daha iyisini önersene bekliyorum. Aynı fiyatta olacak ama.
Kalite olarak öneririm. İntel olması pek iyi değil fakat Victustan kaliteli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak bir tane daha çocuk gitmiş önermiş ya sabır ya havle.
Sizi bir konuya etiketlemiştimde bir baksanız olurmu?

Çocuk mu? Bencede dostum. Bilip bilmeden victusa sallamak ne güzel. Aynı fiyata daha iyisini atın tamam susacağım.
Kendim kullanmıştım Robloxta bile drop yiyecek kadar güç kısıyordu. Omen 16 kullanmıştım 2023 model ekranı sorunlu çıktı ve 96-97 derecelerde geziyordu. Kullanmadığınız markayı övmeyı bırakın.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
umut
İkisi arasından AMD olan. Bence Victus almayın pek önermem HP servisi rezalet oluyor. HP kronik cihaz olduğunu bile bile sattığı ürünler oluyor.
ben de zamanına cloud 2 almıştım sorunlu cihazdı cızırtı yapıyordu 1 sene kullanım sonrası.Ondan sonra hp ile 1 ayda falan iletişimim tamamlandı daha doğrusu 1 hafta boyunca ulaşmaya çalıştım hyperx tarafına daha sonrasında 1 ay hiç bir ses soluk olmadan evime cloud 3 yollamışlar

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Qwerty1029384756
ben de zamanına cloud 2 almıştım sorunlu cihazdı cızırtı yapıyordu 1 sene kullanım sonrası.Ondan sonra hp ile 1 ayda falan iletişimim tamamlandı daha doğrusu 1 hafta boyunca ulaşmaya çalıştım hyperx tarafına daha sonrasında 1 ay hiç bir ses soluk olmadan evime cloud 3 yollamışlar
Cidden kulaklık ile laptop servisini aynımı düşünüyorsunuz? O zaman Amazon bazen kulaklık iade edip sizde kalsın dediği için laptop iade ettiğindede sizde kalsın demeli sizin mantığınıza göre.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
umut
Cidden kulaklık ile laptop servisini aynımı düşünüyorsunuz? O zaman Amazon bazen kulaklık iade edip sizde kalsın dediği için laptop iade ettiğindede sizde kalsın demeli sizin mantığınıza göre.
yok hocam bir tutmadım sadece sorunumdan bahsettim yanlış anlamayın. İletişime geçmesi zor bir firma

Fransali

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
AMD ve 4070 olanı seç
AMD olanlar çok daha sorunsuz ve pil olarak daha verimli. Victus alınmaz diyenlere bakma 3-4 tane victus deneyimledim gayet sorunsuz stabil cihazlar. Arıza konusu şans işi ,çok daha üst segment cihazda bile fabrika hatası denk geldiği oldu. Alcaksan 46k ya nitro veya bu modeli alabilirsin

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Qwerty1029384756
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
JohnPrice
Kalite olarak öneririm. İntel olması pek iyi değil fakat Victustan kaliteli.

Sizi bir konuya etiketlemiştimde bir baksanız olurmu?

Kendim kullanmıştım Robloxta bile drop yiyecek kadar güç kısıyordu. Omen 16 kullanmıştım 2023 model ekranı sorunlu çıktı ve 96-97 derecelerde geziyordu. Kullanmadığınız markayı övmeyı bırakın.
IRX loqlar ısınma sorunlu.

Top Bottom