Neler Yeni

Hangi liseye girebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mete avcı
Lgsye az kaldı, lise aramaya başladım aşağı yukarı 350 lgs puanı ile hangi ANADOLU liselerine girebilirim ve 75 obp ile hangi ANADOLU liselerine girebilirim 350 puan ile pek bir lise bulamadım. Birde İstanbul Maltepe'de yaşıyorum fakat farklı ilçelerdeki liselere gidebilir miyim Üsküdar ümraniye vs. Şimdiden teşekkür ederim (ailemden dolayı herhangi bir Anadolu Lisesi olur fark etmez yeter ki anadolu olsun)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,584
İsim
Yuzarsef
anadolu liselerine gitme kardeşim hayatın kararır. bizim millette bi sıkıntı var meslek liselerinin önemini anlamıyorlar. ben üni okudum fakat meslek lisesine gittim bu hayata 3-0 başlatır adamı. geleceğini düşün anadolu lisesine gitme her yer anadolu lisesi dolu. meslek lisesinde ise elektrikçi-bilgisayar veya elektromekanik bölümlerinden birine git ya da varsa en basitinden tessisat bölümüne git. bileğinde altın bileziğin olsun ileride üniversite kazanamazsan çöpçü bile yapmazlar kolay kolay 2-3 kuruşa talim edersin. yaşın geçtikten sonra da 1 dükkan açma belgem olsun diyemezsin yaşın geçerse ezilmek istemezsin. hazır hamsın ezilsende koymaz en kötü sananiye gitsen yine hayat kuracak kadar olursun. Dükkan açma + Ustalık belgesini almak için git yine git meslek lisesine. şu an bile 1m e yakın işsiz üniversiteli var sen mezun olana kadar 4-5m olacak bu onca kişinin arasından sıyrılıp temiz iş bulmak çok zor (yine Allah bilir) fakat kafanı kullanıp kendini garantiye al. şu an en beğenilmeyen mahalle bilgisayarcısı bile çalıp çırpmasın helalinden ayda 30k kazanır ve kimseye de eyvallah demez. anadolu lisesi (düz lise) okuyupta hayatını karartma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,173
Üyeler
171,715
Son üye
seyhokaan
Top Bottom