Çözüldü✓ Hangi M2 SSD ve aktarım nasıl oluyor

Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlar öncelikle merhabalar 1 veya 2 TB M2 SSD almayı düşünüyorum da hangisini almalıyım konusunda kararsızım kioxia ve Kingston markaları ucuz gibi görünüyor önerir misiniz onları veya başka önerdiğiniz var mı bütçe 2.5 k ve ufak bir sorunum var Windows ve bazı oyunlar diğer M2 SSD ye kayıtlı ben bunu diğerine nasıl aktarabilirim veya format atmam mı lazım bilemiyorum pek bilgim yok bu konuda rica etsem yardımcı olur musunuz

Anakartınız ve şimdiki kullandığınız M2 SSD nedir?

Kingston a2000 500gb M2 SSD
Asus B560M-P 5000 MHz
Kasa bu :
Hocam tek M2 slotu var yalnız.
Tekrar format atmanız gerekir.
Şimdiki kullandığınızı ise PCI EX X1 TO M2 dönüştürücü ile takabilirsiniz.

Hocam tek M2 slotu var yalnız.
Tekrar format atmanız gerekir.
Şimdiki kullandığınızı ise PCI EX X1 TO M2 dönüştürücü ile takabilirsiniz.
Zaten depolama alanını yükseltmek için almak istiyorum her şey daha hızlı açılsın diye GTA cod rdr tarzı oyunlar çok uzun sürüyor HDD ye yüklü hepsi dediğinizi alıp kullanırsam herhangi bir sorun teşkil etmez değil mi? Ve bir sorum daha var PCI express 3.0 , 4.0 olayı varmış nasıl bir SSD öneriyorsunuz bu konuda pek bilgi sahibi değilim de

Zaten depolama alanını yükseltmek için almak istiyorum her şey daha hızlı açılsın diye GTA cod rdr tarzı oyunlar çok uzun sürüyor HDD ye yüklü hepsi dediğinizi alıp kullanırsam herhangi bir sorun teşkil etmez değil mi? Ve bir sorum daha var PCI express 3.0 , 4.0 olayı varmış nasıl bir SSD öneriyorsunuz bu konuda pek bilgi sahibi değilim de
Bunu alabilirsiniz.
Eskisini de Dediğim yöntemle takarsınız.

Teşekkür ederim şimdi sipariş etsem 1 hafta içinde kadar gelir mi yoksa 1 ay falan beklemem gerekir mi Amazon olduğu için soruyorum daha önce buradan sipariş vermedim de
En fazla 2 hafta sürüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Genelde 8-10 güne geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,031
Üyeler
192,598
Son üye
Adamsemre9