Neler Yeni

Hangi Macbooku almaliyim

Ciphys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Cenker Aktaş
Bütçe
53000
Elimde 52k bütce var macbook alıcam seneye üniversiteye gidicem ama macbookla cok isim olmuyor seneye belki olur olursada cok yoğun islerim olmuyor ağır programlar kullanmıyorum borsa falan dediğim gibi cok ağır programlara ihtiyacim olmuyor estetikliğe ve tasarıma önem veriyorum bakınca en mantıklı seçim M2 Air 13.6 inch gibi geliyor ama touch bar cok ilgimi cekiyor ve M2 Pro 13.3 inchde cekici fakat elimde böyle bir bütce varken direkt 16 inch Macbook Proyu satın almayı düsünüyorum ekran büyüklüğü benim icin önemli ama renk secimi kalınlık ve bana göre fazla performanslı olduğu icinde bir garip geldi sizce direkt elimde böyle bir para verken 16 inch olanı almaliyi miyim yoksa biraz bütceli davranıp pro veya air mi almaliyim

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Eğer işiniz ağır işiniz yoksa hiç o pahalı modellere gitmeyin.
Bana kalırsa bir web kullanıcısı için en baz macbook air m2 model gayet iyidir.
Ama bütçe bu kadar varken ve touchbar ı da çok beğendiyseniz macbook pro da alınabilir.

Ciphys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Cenker Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer işiniz ağır işiniz yoksa hiç o pahalı modellere gitmeyin.
Bana kalırsa bir web kullanıcısı için en baz macbook air m2 model gayet iyidir.
Ama bütçe bu kadar varken ve touchbar ı da çok beğendiyseniz macbook pro da alınabilir.
evet tam olarak böyle düsünüyorum ama ekranlar kücük geliyor

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
şahsen çok ağır programlar kullanmayacaksanız paranızı gereksiz israf etmeye gerek yok macbook air m2 modeli işinizi fazla fazla görecektir. Attığınız modelleri reklam ajansı olanlar fln kullanıyor yani gerçekten performans odaklı cihazlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet tam olarak böyle düsünüyorum ama ekranlar kücük geliyor
windows laptoplarada bakabilirsiniz? huawei tarafında 20k ya 16 inçlik çözümler mevcut tasarımıda şık baya

Ciphys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Cenker Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şahsen çok ağır programlar kullanmayacaksanız paranızı gereksiz israf etmeye gerek yok macbook air m2 modeli işinizi fazla fazla görecektir. Attığınız modelleri reklam ajansı olanlar fln kullanıyor yani gerçekten performans odaklı cihazlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

windows laptoplarada bakabilirsiniz? huawei tarafında 20k ya 16 inçlik çözümler mevcut tasarımıda şık baya
apple ekosistemi varken devam etmek istiyorum oyun da acarım illa o yüzden proda zorluk cekmem diğerlerine göre

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
apple ekosistemi varken devam etmek istiyorum oyun da acarım illa o yüzden proda zorluk cekmem diğerlerine göre
yani karar sizin hocam paranız varsa iyisini alın tabi

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
C.S.
Eğer video render alırım, program yazarım derseniz ancak o zaman pahalı modellere bakın derim. Ben sizin yerinizde olsam macbook air m2 alıp, yanına da ipad pro 12.9 alırdım. Yine o parayı harcardım ama müthiş bir ikiliye sahip olurdum. Okulda ipad ile not tutup, direk Mace atarsınız. Macte başladığınız projeyi ipadde devam ettirirsiniz, bir de ipadler maclere ek ekran olabiliyorlar. Böylece çok daha fazla ekrana sahip olursunuz. 12.9 dememin nedeni, ortalama bir a4 kağıt boyutuna yakın olduğu için not almak daha kolay oluyor. Ekranı da muazzam zaten.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Hocam bu işler için pahalı bir şeye gerek yok uyguna lapıp işini kapatıp ki windows laptop ta olabilir huawei gibi çok iyi modelleri olan markalar var uyguna kapatıp artan bütçe ile oyun oynamak isterseniz bir kasa toplanabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,594
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom