Çözüldü✓ HANGİ MARKA DAHA İYİ

Berkoo03

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba yeni bir sistem toplayacağım çoğu bileşeni seçtim kararını verdim lakin m.2 ssd kanadına gelince aklım karıştı seçtiğim anakartta pcıe gen 5 özelliği var markası MSI
Biraz m.2 ssdleri araştırdığımda Lexar , samsung , MSI , kingston , crucial gibi markalar en belirgin olanları

İlk olarak gen 4 bir ssd ile gen 5 ssd arasında gerçekten aşırı derece bir fark var mı hangisi alınmalı ve marka olarak en iyisi hangisi yardımcı olursanız sevinirim
Araştırdığım birkaç modeli aşağıya koyuyorum

Merhaba yeni bir sistem toplayacağım çoğu bileşeni seçtim kararını verdim lakin m.2 ssd kanadına gelince aklım karıştı seçtiğim anakartta pcıe gen 5 özelliği var markası MSI
Biraz m.2 ssdleri araştırdığımda Lexar , samsung , MSI , kingston , crucial gibi markalar en belirgin olanları

İlk olarak gen 4 bir ssd ile gen 5 ssd arasında gerçekten aşırı derece bir fark var mı hangisi alınmalı ve marka olarak en iyisi hangisi yardımcı olursanız sevinirim

Oyun için kullanılıyorsa gen4 yeter

Bütçeniz 7k civarı ise 1tb yerine 2tb bakmanızı tavsiye ederim . oyun amaçlı alacaksanız gen 5 gereksiz olur . Marka bazında samsung ve kingston tavsiye edebilirim bunun yanında markadan ziyade modelleride önemli bütçenize bağlı hangisi uygunsa onu alabilirsiniz .
Yada

Bütçeniz 7k civarı ise 1tb yerine 2tb bakmanızı tavsiye ederim . oyun amaçlı alacaksanız gen 5 gereksiz olur . Marka bazında samsung ve kingston tavsiye edebilirim bunun yanında markadan ziyade modelleride önemli bütçenize bağlı hangisi uygunsa onu alabilirsiniz .
Yada
Anladım peki gen 4 ile gen 5 arasında Windows’ta açılış kapanış normal gündelik işlerde bir farklılık olur hissettirecek bir farklılık ortaya çıkar mı

İncehesap ta gen5 2tb 8k ya bunlardan daha iyi m2 vardı kanka ona baksana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xpg mars blade

Oyun içinse gereksiz gen5 ısınıyor
Yanma gibi ihtimalleri varsa evet haklı olabilirsiniz gen4 daha mantıklı olacaktır

İncehesap ta gen5 2tb 8k ya bunlardan daha iyi m2 vardı kanka ona baksana

xpg mars blade
Fiyat olarak gerçekten çok şaşırılacak bir ürün hem gen5 hemde 2 tb

Geri