Arkadaşlar şimdi ben ekran kartı alacağım fakat bi ekran kartını 5 tane farklı marka satıyor örnek olarak rtx 2080 super i msi,gigabyte... gibi markalar satıyor hangi marka daha iyi (aralarındaki fark nedir)
Kankam benim bildiğim soğutma, malzeme kalitesi vb. değişiyordu.Arkadaşlar şimdi ben ekran kartı alacağım fakat bi ekran kartını 5 tane farklı marka satıyor örnek olarak rtx 2080 super i msi,gigabyte... gibi markalar satıyor hangi marka daha iyi (aralarındaki fark nedir)
Alican mi ?Arkadaşlar şimdi ben ekran kartı alacağım fakat bi ekran kartını 5 tane farklı marka satıyor örnek olarak rtx 2080 super i msi,gigabyte... gibi markalar satıyor hangi marka daha iyi (aralarındaki fark nedir)
teşekkürlerBunun hakkında konu açılmıştı .d
Malzeme kalitesi
Soğutma kalitesi vs. bulabilirsem atayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rehber - Aynı Chipset Ekran Kartları Arasındaki Fiyat Farkı Nedeni
Selamlar dostlarım! Bu rehberimde aynı grafik işlemcisine sahip ekran kartları arasındaki fiyat farklarının nedenini ele alacağım. Bunun nedenleri şunlar olabilir : -Malzeme kalitesi -Işıklandırma -Soğutma -Bellek türü Yani örneğin bir ekran kartında Samsung bellekler kullanıldıysa ve RGB...donanimarsivi.com
EvetAlican mi ?
Okey. Güzel.teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Marka olarak mı?Peki hangisi daha iyi ekran kartlarında