Neler Yeni

Hangi Marka Laptop En İyi (Anket)

en iyi marka

• msı thin gf63 / katana

• asus tuf gaming 15

• lenovo ideapad gaming 3

• hp victus 16

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
merhaba gençler ekran kartı işlemci gibi özellikleri görmezden gelirsek kasa yapısı ekran kalitesi soğutma pil dayanma süresi gibi etkenleri göz önünde bulundurursak sizce en iyi hangisidir ve neden tercih ederdiniz?

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Kadir Danacı
Üst modelleri deneyemedik beya

HDogus

80+ Bronze
Burdakilerin hepsi giriş seviye kasalara sahip ki bendeki laptopta asus tuf a15 modeli. Bu sene içinde en beğendiğim kasa acer nitro 16 serisi oldu diyebilirim.

soul

80+ Silver
Lenovo Legion 5-7 pro - MSI raider. Serileri çok iyi.

Ankete göre a15 hepsini eler.
Ancak nitro 5 i eklememişsin kullanmış biri olarak bu listede ilk 3 e gireceğini söyleyebilirim. 2022 modelinden bahsediyorum.

Bu seneki nitro 16 lar gerçekten çok iyi olmuş.

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovo Legion 5-7 pro - MSI raider. Serileri çok iyi.

Ankete göre a15 hepsini eler.
Ancak nitro 5 i eklememişsin kullanmış biri olarak bu listede ilk 3 e gireceğini söyleyebilirim. 2022 modelinden bahsediyorum.

Bu seneki nitro 16 lar gerçekten çok iyi olmuş.
Hocam valla almayı düşünüyorum laptop 25k 30k arası ama bir türlü karar veremedim hangi marka alsam diye oyun önceliğim yok ondan boyle kalitesi pil gücü ekranı falan iyi olan bisey arıyorum ayrıca yazılımlada ugrasicam senin varmıdır bir önerin ?

soul

80+ Silver
Hocam valla almayı düşünüyorum laptop 25k 30k arası ama bir türlü karar veremedim hangi marka alsam diye oyun önceliğim yok ondan boyle kalitesi pil gücü ekranı falan iyi olan bisey arıyorum ayrıca yazılımlada ugrasicam senin varmıdır bir önerin ?
Nitro 16 serisi bu sene a15 lerden bile daha iyi o yüzden nitro 16 tercih edebilirsin.

Isınma konusunda olsun ekran konusunda da iyi bir model.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Batuhan
Hocam tek tavsiyem ddr5 4 nesil ekran kartlı bir adet alın çok gezdirmeyecekseniz diğer sorunlar daha halledilebilir yüksek bi ihtimallede kasası en sağlam asus olacaktır( gerçi ondada ısınma problemi var vs biseyler okumuştum ama emin olamadım)hp victus çok zayıf hissiyatı vermişti kendime fakat kasa konusunda daha bilgilerimiz vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,194
Üyeler
168,095
Son üye
zeNonTR
Top Bottom