Hangi masa tenisi raketini almalıyım?

bizm gençlimizde buterfly en iyisidi gold
Hocam bir sürü model var kafam karıştı iyiyce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam düşüneceğim.
combo deniyor bunlara,tahtası ayrı süngeri ayrı geliyor sen takıyorsun süngerleri,bizdeki hocalar hazır raket almayın diyorlardı combo öneriyorlar bence bunu al

Bir de hocam makasla kessem olur mu?Kolay kesiliyor mu?

Hocam yapıştırıp da gönderiyorlarmış.
Bu nasıl hocam bunu alabilirim?

Hocam bir sürü model var kafam karıştı iyiyce

Teşekkürler hocam düşüneceğim.

Bir de hocam makasla kessem olur mu?Kolay kesiliyor mu?
ben tahtaya tamamını yapıştırıp taşan kısımları maket bıçağı ile alıyordum ama dikkatli yapman lazım,youtube da videosu vardır bi bak

ben tahtaya tamamını yapıştırıp taşan kısımları maket bıçağı ile alıyordum ama dikkatli yapman lazım,youtube da videosu vardır bi bak
Hocam bununla sizin attığınız arasındaki fiyat farkına değer mi yoksa bunu alabilirim?

butce ne kadar hocam. combo alsan daha iyi olur. Fiyatlar cok artmis. Butterfly fln alma arkadasin attgini veya seninki de olur yinhe de fena degil.

1k ise butce dedigim gibi arkinkini veya attigini al uzmez. Zaten yapistirip yolluyorlar. 2-3 sene sonra profesyonellesirsen daha iyisine gecersin.

butce ne kadar hocam. combo alsan daha iyi olur. Fiyatlar cok artmis. Butterfly fln alma arkadasin attgini veya seninki de olur yinhe de fena degil.

1k ise butce dedigim gibi arkinkini veya attigini al uzmez. Zaten yapistirip yolluyorlar. 2-3 sene sonra profesyonellesirsen daha iyisine gecersin.
1k hocam bütçe. 1.1k olan combo raketi gözüne kestirdim şuan

hocam soyle bu lastiklerin cogu cinden japonyadan falan, belki fena degildir ama bilemiyorum ondan cok bulasmazdim iyi degilse bosa para vermis olursun. Cunku bir sure sonra antrenman yaparken falan fark edersin spin gelmez falan.

Masatenisi com'dakiler biraz daha bilindik.

Hocamlar masa tenisi camdan alacaktım ama vergiyle beraber baya aşıyordu bütçeyi zar zor 1k ya çıkmıştım zaten.Havale de yapmak istemedim.Amazondan 1.109 a timo black aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,739
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri