Logitech ve Razer kendi switchlerini yapıyor baya kaliteliler outemu son zamanlarda sıkıntı çıkarmaya başladı önermem.mekanik klavye switch üretici markaları arasında en iyisi hangisi ve blue switchte en iyisi ve önerebileceğiniz hangisi outemu iyi diye arastirdım onerir misiniz outemu switchi olan klavyeleri
Logitech ve Razer kendi switchlerini yapıyor baya kaliteliler outemu son zamanlarda sıkıntı çıkarmaya başladı önermem.
logi ve razer cok pahalıLogitech ve Razer kendi switchlerini yapıyor baya kaliteliler outemu son zamanlarda sıkıntı çıkarmaya başladı önermem.
Outemu switchler son zamanlarda Gp ve Aoc Gk500'de çok sıkıntı çıkardı önermiyorum outemu switchli bir klavyeyi mümkünse yarın konu açın size daha iyi bir öneride bulunsunlar.Gamebooster G918 önerir misin 420tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
logi ve razer cok pahalı
Genel olarak bakıldığı zaman cherry mx en iyisi ama marka marka bakarsak logi razer fln orayı bilememmekanik klavye switch üretici markaları arasında en iyisi hangisi ve blue switchte en iyisi ve önerebileceğiniz hangisi outemu iyi diye arastirdım onerir misiniz outemu switchi olan klavyeleri
Bu pazardaki en iyi "switch"leri "Cherry, ASUS, Logitech, Khaili" üretiyor.mekanik klavye switch üretici markaları arasında en iyisi hangisi ve blue switchte en iyisi ve önerebileceğiniz hangisi outemu iyi diye arastirdım onerir misiniz outemu switchi olan klavyeleri