Neler Yeni

Hangi mesleği istiyorsunuz ?

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Çocukken bilgisayar mühendisi olmak istiyordum tabii bu yıllar içerisinde front-end dev.'e evrildi, şimdi bu yaşlara geldiğimde fikir bittiğinde üretkenliğinde bittiğini anladığım için pekte iyi bir meslek olduğunu kendi penceremden söylemiyorum. Eğer bir firmada çalışıyor sürekli iş alıyorsanız tabi güzel ve tatmin edici bir meslek ama bir firmada çalışmıyor freelance iş yapıyor ve iş gelene kadar boş boş takılıyorsanız pekte mesleğin tatminkar yanının kaldığını söylemem.

mevlutkok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mevlüt Kök
Yazılımcı olmak istiyordum ama galiba sadece hevesti.Çünkü ne zaman öğrenmeye başlasam bırakıyorum veya üşenip ileriyi düşünmüyorum.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
tıp kazanmak istiyordum , kazandım . sağlıkta yapay zeka alanında çalışmak istiyordum onun için de kulübümüzle ciddi biçimde çalışıyoruz :)

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Yazılımcı olmak istiyordum ama galiba sadece hevesti.Çünkü ne zaman öğrenmeye başlasam bırakıyorum veya üşenip ileriyi düşünmüyorum.
Kod yazmak yada algoritma öğrenerek başlamak zorunda değilsin.
Öncelikle kafanda projeler oluşturup örnek veriyorum;
Nöbetçi eczane adında bir uygulama yapacaksın:
Bu uygulama nerede nasıl çalışacak düşün,hangi telefonlar yada cihazlar kullanabilecek,bu programın çalışması için ne gerekir?
---
Gibi soruları kendine yönelterek aslında bir algoritma çıkarıyorsun ve bu kod yazmanı olsun ilerde karşılaşacağın sorunları çözmede yardımcı oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tıp kazanmak istiyordum , kazandım . sağlıkta yapay zeka alanında çalışmak istiyordum onun için de kulübümüzle ciddi biçimde çalışıyoruz :)
Umarım başarılı olursunuz.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Merhaba @ByEfe04 ,

Yurtdışında bulunan COMODO firmasında çalışmak istiyorum. Herhangi bir havalı olma arayışı içerisinde değilim, İngilizce yazmak havalılık değildir. ''Malveyır'' değil, ''Melveyır'' diyeceksiniz. ''Mikrosoft'' değil, ''Maykrosoft'' diyeceksiniz. ''İksboks'' değil, ''Eksbaks'' diyeceksiniz.

Şu anda web hacking ile uğraşıyorum. Web hacking ve web security'yi çözdüğümde bu işe tam mânâsıyla başlamış olacağım. Laf yapıp lafının arkasında durmayanlardan değilim. Sondaki ünlem işaretini görerek bunu söylüyorum.

İyi günler.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Merhaba @ByEfe04 ,

Yurtdışında bulunan COMODO firmasında çalışmak istiyorum. Herhangi bir havalı olma arayışı içerisinde değilim, İngilizce yazmak havalılık değildir. ''Malveyır'' değil, ''Melveyır'' diyeceksiniz. ''Mikrosoft'' değil, ''Maykrosoft'' diyeceksiniz. ''İksboks'' değil, ''Eksbaks'' diyeceksiniz.

Şu anda web hacking ile uğraşıyorum. Web hacking ve web security'yi çözdüğümde bu işe tam mânâsıyla başlamış olacağım. Laf yapıp lafının arkasında durmayanlardan değilim. Sondaki ünlem işaretini görerek bunu söylüyorum.

İyi günler.
hqdefault.jpg

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord