Hangi mesleği seçmeliyim

Reaksiyon skoru
17
Merhaba arkadaşlar ben bu sene liseye gideceğim büyük ihtimalle meslek lisesine gideceğim bölümümü şeçtim ama mesleklerde kafam karıştı bana yardımcı olurmusunuz Ağ İşletmenliği bilgisayar teknik servisi ve veri tabanı programcılığı ve web programcılığı bunlardan hangi seçmeliyim

Hepsini araştırıp hangisini daha çok seversen onu seçmelisin

Bence kendin seç
Bize ne senin mesleğinden ? Kendi hayatını kendin planlayacaksın sonuçta.
Senin hayatını biz yaşayacak değiliz.

memur ol

Bana sorduysan her türlü mesleği diyebilirim.
Çöpçülük mesela :cool:

Kendi canın ilerde ne yapmak istiyorsa o mesleği seç ilerde sıkılacağın bi mesleği seçme.

Merhaba arkadaşlar ben bu sene liseye gideceğim büyük ihtimalle meslek lisesine gideceğim bölümümü şeçtim ama mesleklerde kafam karıştı bana yardımcı olurmusunuz Ağ İşletmenliği bilgisayar teknik servisi ve veri tabanı programcılığı ve web programcılığı bunlardan hangi seçmeliyim
Sevmenin dışında konuşursak veri tabanı ve web sana çok iyi paralar kazandırır kendini geliştirirsen ve web okuyan birisi olarak söylüyorum web sitesi olayları çok eğlenceli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana sorduysan her türlü mesleği diyebilirim.
Çöpçülük mesela :cool:
Çöpçülük amarikada 3000 dolar kazanıyormuş aga koş koş

İlgili olduğun konuları içeren bir meslek düşünebilirsin

Son düzenleme:
Geri