Hangi mesleği yapmak istediğimde karasızım

Kerem991

80+
Reaksiyon skoru
64
derslerim iyi ama hangi mesleği yapmak istediğimi bilmiyorum matematik ve biyolojiyi seviyorum ve lego yapmayı yapboz yapmayı birşeyleri tamir etmeyi ve zeka küpü çözmeyi seviyorum ve bilgisayara oldukça merakım var belki bunlar meslek seçmeye yardımcı olabilir

9.sınıfa gidiyorum

derslerim iyi ama hangi mesleği yapmak istediğimi bilmiyorum matematik ve biyolojiyi seviyorum ve lego yapmayı yapboz yapmayı birşeyleri tamir etmeyi ve zeka küpü çözmeyi seviyorum ve bilgisayara oldukça merakım var belki bunlar meslek seçmeye yardımcı olabilir

9.sınıfa gidiyorum
Bilgisayarın Varsa Ve İlgin Varsa Şimdiden Kodlama Öğrenmeye Başla Meslek Olarak Edinmesen Bile Üni Zamanı Küçük İşler Yaparak Dolar Kazanabilirsin Seni Rahatlatır Yazılım Okursan Meta Şuan Çok Fazla Yazılımcı İşe Alıyor Ai İçin İlerdede Bir Sürü Şirket Almaya Devam Edicek

Bilgisayarın Varsa Ve İlgin Varsa Şimdiden Kodlama Öğrenmeye Başla Meslek Olarak Edinmesen Bile Üni Zamanı Küçük İşler Yaparak Dolar Kazanabilirsin Seni Rahatlatır Yazılım Okursan Meta Şuan Çok Fazla Yazılımcı İşe Alıyor Ai İçin İlerdede Bir Sürü Şirket Almaya Devam Edicek
kodlama zormu vs kısaca ne yapıyoruz

9.sınıfa gidiyorum
Usta onu sen seç kendin keşfet seveceğin meslek yazılım dersin girersin sonra nefret edersin kendin keşfet yavaşça

pc öğren derken kodlama gibimi
Yazılım şart zaten donanım benim dediğim 10yaşından beri babam bana öğretir hala da öğretir şimdi tv pc elektronik telefon hepsi var sağolsun sende biryerden başla ögrenmek için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,230
Üyeler
183,248
Son üye
selim141
Geri