Neler Yeni

Hangi Midi Klavyeyi Almalıyım

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Dostlar selam urunler su sekılde

1. https://www.zuhalmuzik.com/akai-mpkmini-3-midi-klavye-mpkmini3

2. https://www.zuhalmuzik.com/akai-mpkminiplus-37-tus-midi-klavye-mpkminiplus

sahsen normal versıyonu benım butcem ıcın daha ıyı cunku ses kartıda almak zorundayım plus alırsam ses kartını uzun bır sure alamıcam ama plusa cok gerek varmı sızce tus bakımından daha fazla vb vb

ayrıca sunu merak edıyorum atıyorum fl de 50 tane tus var benım mıdı klavyemde 25 tus olsun ben gerı kalan 25 tusu kullanamıyormuyum boyleyse bır tık sacma oluyor bıraz bılgısızım bu konuda yardım edersenız sevınırım

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Başlangıç için alıyorsan 25'li al geç. Belki sıkılıp satacaksın bilemezsin. 2. el satıp bir üst modelede geçebilirsin zamanla. Sürekli zam yiyor zaten. Yeni yılda ekstra %25 vergi gelecek internetten satılan tüm ürünlere. Seneye her türlü zarar etmeden satabilirsin yani. Yine de sen YouTube üzerinden veya sağdan soldan bir yerden eğer varsa bunların arasındaki özellik farklarını incele. Belki işine yarayacak bir şey vardır üst modelde, sonra bana sövme :D

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlangıç için alıyorsan 25'li al geç. Belki sıkılıp satacaksın bilemezsin. 2. el satıp bir üst modelede geçebilirsin zamanla. Sürekli zam yiyor zaten. Yeni yılda ekstra %25 vergi gelecek internetten satılan tüm ürünlere. Seneye her türlü zarar etmeden satabilirsin yani. Yine de sen YouTube üzerinden veya sağdan soldan bir yerden eğer varsa bunların arasındaki özellik farklarını incele. Belki işine yarayacak bir şey vardır üst modelde, sonra bana sövme :D
tamamdır tesekkurler sordugum 2.soru ıcın fıkrın varmı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,401
Üyeler
163,308
Son üye
urtlkpo987
Top Bottom